Saloos Eukalyptus Čína 10 ml

Saloos Eukalyptus Čína 10 ml

Saloos Eukalyptus Čína 10 ml

(2 hodn.)
81
78
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Eucalyptus má silné protizánětlivé a antiseptické účinky. Je vhodný při nachlazení horních cest dýchacích. Usnadňuje dýchání i vykašlávání. Uvolňuje zatuhlé bolavé svaly, zlepšuje hybnost kloubů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu15
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Eucalyptus Saloos má silné protizánětlivé a antiseptické účinky. Je vhodným pomocníkem při nachlazení i zánětech horních cest dýchacích. Usnadňuje dýchání i vykašlávání, osvěžuje a snižuje horečku. Zlepšuje prokrvení pokožky, a pomáhá tak uvolnit bolavé svaly a klouby. Je vhodný pro děti od sedmi let.

Eukalyptus aktivně pomáhá při nachlazení a onemocnění dýchacích cest. Usnadňuje dýchání a napomáhá vykašlávání, uvolňuje ucpaný nos a urychluje rozpouštění hlenu. Svěží mentolová vůně osvěžuje tělo i mysl, mírní horečku i bolesti hlavy. Také uvolňuje zatuhlé bolavé svaly, zlepšuje hybnost kloubů a pomáhá bezbolestnému pohybu.

Pro vaše dýchací cesty

Éterický olej Eukalyptus je to pravé nejen pro období chřipek a nachlazení. Má silné příznivé účinky na dýchací trakt a pomáhá při zánětech horních cest dýchacích. Díky silné mentolové vůni pročišťuje dýchací cesty, podporuje vylučování hlenu a snižuje otok dýchacího traktu. Díky tomu vám pomůže při rychlé rekonvalescenci a uleví od pocitu ucpaného nosu.

Osvěžení a zklidnění

Vůně eukalyptu má rovněž pozitivní účinky na psychiku. Pomáhá při nadměrném stresu a duševním vypětí a přináší okamžité uvolnění. Pomůže vám zapomenout na negativní myšlenky a starosti a dodává dobrou náladu, zároveň zmírňuje trému a nervozitu. Jeho vůně je také velmi energizující a pomůže vám obnovit energetické zásoby. 

Proti bolestem

Éterický olej z eukalyptu je velice účinný a oceníte jej také při dlouhotrvajících a chronických bolestech. Eukalyptus podporuje prokrvení tkání, díky čemuž uvolňuje bolavé svalstvo a klouby. Je tak vhodný například po fyzické námaze nebo jako podpůrná terapie při onemocněních pohybového aparátu. Eukalyptus zároveň snižuje horečku a zmírňuje bolesti hlavy.

Kouzlo aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoct při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není určený pro těhotné a kojící ženy, dále pro děti do deseti let věku. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: astma, bolest hlavy a migréna, hojení ran a zánětů, mastná pleť, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, problematická pleť a akné, revmatismus a artritida

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Eucalyptus Globulus Oil1
1
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu15

5 tipů na využití éterických olejů v domácnosti

Aromaterapie na podzim

Aromaterapie pro děti

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální olej Eukalyptus

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje na problémy se zády

Éterické oleje při nachlazení

Harmonizace aromaterapií: Čtvrtá čakra (srdeční)

Jak se nezabít při úklidu

Jak se zbavit chrápání

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Nejlepší éterické oleje proti virům

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Eucalyptus Globulus Oil1
1
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?