Saloos Finská směs 10 ml

Saloos Finská směs 10 ml

Saloos Finská směs 10 ml

102
100
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Kompozice éterických olejů s vysokým revitalizačním efektem na tělo i mysl je vhodná k inhalaci i použití do sauny. Obnovuje zásoby energie a podporuje relaxaci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Finská směs je směs přírodních éterických olejů vyráběných ve vysoké kvalitě. Tato kompozice je vytvořena tak, aby jednotlivé oleje působily ve vzájemné harmonii a podporovaly své účinky. Finská směs je velice vhodná k inhalaci například pomocí aromalampy.

Jak už název napovídá, Finskou směs můžete také využít při saunování. Umocňuje efekt sauny na tělo i mysl a podporuje celkovou detoxikaci organismu. Tato variace éterických olejů zmírňuje známky fyzického i duševního vypětí a má harmonizační efekt.

Svěží bylinná vůně jalovce a cedru v kombinaci s jiskrným citronem a eukalyptem napomáhá obnovovat vaše zásoby energie, a zmírnit tak příznaky únavy a vyčerpání. Díky podpoře přirozené mikrocirkulace ve tkáních zvyšuje vylučování škodlivých látek z těla a přináší celkové uvolnění.

Naberte síly

Směs esenciálních olejů s velmi relaxačním potenciálem vám pomůže prohloubit odpočinek a nabrat síly do všedních dní. Finská směs je vhodná nejen pro provonění domácnosti, ale můžete ji využít i při saunování či meditaci. Je přímo stvořená pro relaxaci a přenese vaši mysl na klidné, harmonické místo. Pomůže vám od stresu a odplaví starosti všedního dne.

Obnova těla i mysli

Směs esenciálních olejů má komplexní účinky, přináší skutečné uvolnění a pomáhá napjaté mysli zapomenout na stres. Svěží vůně cedru a jalovce probudí vaše smysly a má příznivý účinek i na dýchací systém, který pročišťuje a uvolňuje. Aroma citronu je pak velice osvěžující a zároveň podporuje prokrvení ve tkáních celého těla. Směs je velmi vhodná také pro inhalaci a podporuje detoxikaci.

Přírodní éterické oleje

Jednotlivé vůně této saunovací vonné směsi jsou zkombinovány tak, aby se vzájemně dokonale doplňovaly a daly vyniknout jedna druhé. Ve směsi nenajdete žádné přidané syntetické ingredience, pouze variaci čistých éterických olejů, jež mají velice intenzivní aroma, které neutralizuje nepříjemné pachy a na dlouhou dobu provoní vaši domácnost. Finská směs dodá ihned velkou dávku energie a revitalizuje vaše tělo i mysl.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali.

Upozornění: Směs obsahuje Eukalyptus globulus, není vhodná pro těhotné, kojící ženy, děti do deseti let věku. Neaplikujte směs na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje její životnost.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro děti

Éterické oleje při nachlazení

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?