Hanoju Graviola pyré, bio 500 ml

Hanoju Graviola pyré, bio 500 ml

Značka: Hanoju
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pyré z plodů tropického stromu gravioly neboli anony v bio kvalitě bez přidaného cukru.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Graviola pyré Hanoju je čistou šťávou z plodů tropického stromu graviola, známého u nás i pod českým názvem anona ostnitá. Díky nulovému obsahu přidaných látek a šetrnému zpracování si pyré zachovává maximální podíl účinných látek a je vhodné i pro vegany.

Graviola je strom pocházející z tropických oblastí Ameriky, kde se kromě plodů využívaly i další části rostliny. V současnosti si graviola získává stále větší popularitu i u nás a její účinky jsou předmětem výzkumů. Velké zelené plody gravioly mají žlutobílou dužinu s mírně nakyslou ovocnou chutí a obsahem vitaminu C a A. Používají se k výrobě ovocných šťáv a džusů.

Dávkování: Před použitím protřepejte. 30 ml pyré užívejte jednou až dvakrát denně. Rozmíchejte v malém množství tekutiny. Děti užívají 15-20 ml jedenkrát denně. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1 měsíce.

Upozornění: Nekonzumujte, pokud máte nízký krevní tlak, užíváte léky na snížení krevního tlaku nebo léky na povzbuzení srdeční činnosti. Doplněk stravy není vhodný pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Imunita

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu3

Co dát veganům pod stromeček?

Graviola: zázračná pralesní bylina

Tipy na zdravějšího Mikuláše

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?