Blissoma® Gua sha kámen na obličej - opalit 50 g

Blissoma® Gua sha kámen na obličej - opalit 50 g

Značka: Blissoma®
Certifikáty: VEGAN
Certifikát VEGAN
Balení:
933
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Guasha kámen je nepostradatelným pomocníkem v péči o pleť.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Gua sha kámen na obličej - opalit Blissoma® se rychle stane vaším nepostradatelným pomocníkem v péči o pleť. Pravidelným zařazením masáže s kamenem do pečující rutiny získáte množství benefitů a pomůže vám zachovat si mladistvý vzhled.

Metoda gua sha je prastarou součástí tradiční čínské medicíny, podle některých zdrojů jde dokonce o jednu z jejích vůbec nejstarších forem. Masáž pomocí kamene gua sha má na pleť hned několik pozitivních dopadů, z čehož některé jsou podpořeny i vědeckým výzkumem. Podle studií dokáže kámen v místě masáže stimulovat krevní oběh a právě probíhající výzkum napovídá, že také pomáhá buňkám produkovat kolagen. Mělo by se zároveň jednat také o účinný prostředek na dočasné zmírnění bolesti či napětí v určitých částech těla. Masáž také pomáhá uvolnit ztuhlé obličejové svaly a tím dodat obličeji vytvarovanější vzhled. Důležitou funkcí je také stimulace lymfatického systému, díky čemuž dochází ke snížení zadržování tekutiny v těle a snižování otoků obličeje.

Použití: Masáž provádějte na pokožce zlehka ošetřené olejem, nikdy ne na suché. Během masáže využijte jednu ruku jako kotvu na pokožce a druhou rukou pomalými tahy provádějte masáž s kamenem co nejvíce na plocho. Využijte jemný tlak a každý tah zakončete až u vlasové linie jemným „zatřesením“.

Blissoma je americká značka kosmetiky, kterou založila bylinná chemička Julie Longyear. Všechny produkty jsou 100% přírodní a obsahují aktivní, účinné látky. Produkty od této značky obnovují rovnováhu pokožky, poskytují hloubkovou hydrataci, vyrovnávají kožní maz a snižují výskyt zarudnutí a pupínků.

Země původu: Spojené státy americké

Výrobce: Blissoma Botanical Beauty, 2730 LaSalle St. , 63104, St. Louis, Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?