Ayumi Henna 500 g

Ayumi Henna 500 g

(6 hodn.)
377
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Henna Henna je přírodní barva na vlasy, která vytvoří jedinečný originální odstín, a navíc dodá i lesk a objem. Jemně tónuje vlasy, posiluje vlasové vlákno i vlasové kořínky a dodává zdravé odlesky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Henna Ayuuri Natural je přírodní barva na vlasy, která vytvoří jedinečný originální odstín, a navíc dodá i lesk a objem. Jemně tónuje vlasy, posiluje vlasové vlákno i vlasové kořínky a dodává zdravé odlesky.

Proč je tak skvělé barvit si vlasy hennou? Protože henna vaše vlasy nejen obarví, ale také regeneruje, uhlazuje, navrací vlasům zářivý lesk a jemnost. Barvení vlasů hennou je možná trošku časově náročnější, ale výsledkem je zářivá barva, která vaše vlasy oživí, barevně zvýrazní, ale zachová přirozené odlesky a plastickou podobu odstínu vlasů.

100% čistá henna v prášku Ayuuri Natural dodá vlasům typicky hennovou červenou barvu, která není pro zbabělce ani pro šedé myšky. S tradiční červenou hennou jednoduše zazáříte.

Čistě rostlinné barvy Ayuuri Natural jsou složeny pouze z kvalitní henny (Lawsonia inermis) a dalších rostlin, které doladí barvený odstín a podpoří regeneraci vlasu i pokožky. Rostlinné barvy nepoškozují vlasy, protože do vlasu nepronikají, pouze se navážou na keratin ve vlasu obsažený. Výsledná barva je takto značné závislá na původní barvě vlasů a na individuálním stavu vlasu. Každým dalším barvením se vrstva rostlinné barvy na vlasu zvětšuje, takže barva může v důsledku častého barvení mírně tmavnout, ale také lépe chytá.

Vymývání barvy je značně individuální a nelze zaručit žádnou minimální dobu, po kterou barva zůstane v podobě jako těsně po barvení. Díky tomu, že rostlinná barva nepoškozuje vlas ani není škodlivá pro pokožku, je možné barvení opakovat častěji než u chemických barev. V případě, že je výsledná barva neuspokojivá či jinak neodpovídá požadavkům, je možné prakticky ihned nabarvit znovu a barvu tak zkorigovat. Rostlinná barva nikdy nezesvětlí barvu, a to jak původní, tak tu dosaženou předchozím barvením. V případě barvení šedin se doporučuje dvoufázové barvení.

Použití: Smíchejte 50-100 g prášku (dle délky vlasů) s citronovou šťávou a vytvořte jemnou pastu. Přikryjte pastu hadrem a nechte přes noc odpočívat. Přidejte 5 kapek esenciálního oleje (eukalyptus, levandule), rovnoměrně naneste pastu na vlasy a poté vlasy zabalte do jednorázové vlasové čepice. Nechte 2-4 hodiny působit a poté vlasy umyjte teplou vodou. Nakonec vlasy umyjte ještě jednou šamponem a nechte oschnout.

Tip: Pro nošení červené henny: Čím častěji hennu aplikujete, tím tmavší barvy se dočkáte. Henna obaluje vlasy barevnou vrstvou, která získává na intenzitě s opakovaným použitím.

Upozornění: Barva obsahuje hennu. Mezi chemickým barvením a aplikací henny proto vyčkejte alespoň 3 týdny.

Ayumi sbírá své poznatky v ajurvédě, a díky tomu nabízí produkty pro péči o vlasy, pleť i pokožku. Jsou navrženy tak, aby vás hýčkaly. Obsahují množství přírodních surovin z oblasti tradiční indické medicíny, jako je kurkuma, santalové dřevo, moringa, arjuna či neem, které mají příznivé účinky na celé tělo.

Barva: červená

Výrobce: Ayuuri natural, Fudco Unit E, Cobbold Estate, Cobbold Road , NW10 9ST, Willesden, London, Velká Británie

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

5 věcí, které jste možná nevěděli o henně

Jak na barvení hennou?

Příroda ve vlasech neboli henna

Přírodní barvy na vlasy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Krásná barva / Helena 6. 3. 2016 08:36

Barva je perfektní, jemně mletá, krásně drží na vlasech a snadno se vymývá. Barva je spíše do červena než do zrzava, jak bývá běžné u čisté henny. Jsem velmi spokojená!

Paráda / Marcela 31. 5. 2016 23:20

Barva je super, snadná příprava. Používám cca 1,5 roku a jsem velice spokojena. I šediny jsou krásně obarvené. Vlasy jsou lesklé a když necháte na vlasech déle nic se špatného se nestane a je to i výborná maska na vlasy, která hydratuje pokožku hlavy. Dokonce krásně voní, je to úplně něco jiného oproti čpavého zápachu normální, obyčejné barvy na vlasy.

Doporučuji / Monia 26. 9. 2016 10:49

Hennu mám už dva roky a pořád mám z čeho míchat kašičku :D Barva je vždy krásná, vlasy vyživené, lesklé a hebké. Balení se rozhodně vyplatí koupit :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?