VOONO Henna Dark Brown 100 g

VOONO Henna Dark Brown 100 g

(1 hodn.)
272
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Barva Dark Brown dodá kadeřím tmavě hnědý kávový odstín se studeným podtónem a zároveň díky čistě přírodnímu složení o vlasy pečuje a posiluje jejich strukturu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Henna na vlasy Voono v odstínu Dark Brown dodá vašim vlasům přirozený odstín v barvě kávy. Krásný tmavě hnědý odstín se studenými podtónem nejlépe vynikne na přírodních nebo barvených hnědých vlasech. Kromě henny obsahuje také další indické bylinky jako amlu nebo indigo, které jsou jemně namleté. Barva se tak snadno míchá a kromě toho také dobře chytá. Díky čistě přírodnímu složení je šetrná k pokožce hlavy a současně posiluje strukturu vlasů.

Čistě rostlinné barvy VOONO jsou složeny pouze z kvalitní henny (Lawsonia inermis) a dalších rostlin, které doladí barvený odstín a podpoří regeneraci vlasu i pokožky. Rostlinné barvy nepoškozují vlasy, protože do vlasu nepronikají, pouze se navážou na keratin ve vlasu obsažený. Výsledná barva je takto značné závislá na původní barvě vlasů a na individuálním stavu vlasu. Každým dalším barvením se vrstva rostlinné barvy na vlasu zvětšuje, takže barva může v důsledku častého barvení mírně tmavnout, ale také lépe chytá.

Vymývání barvy je značně individuální a nelze zaručit žádnou minimální dobu, po kterou barva zůstane v podobě jako těsně po barvení. Díky tomu, že rostlinná barva nepoškozuje vlas ani není škodlivá pro pokožku, je možné barvení opakovat častěji než u chemických barev. V případě, že je výsledná barva neuspokojivá či jinak neodpovídá požadavkům, je možné prakticky ihned nabarvit znovu a barvu tak zkorigovat. Rostlinná barva nikdy nezesvětlí barvu, ani původní, ani dosaženou předchozím barvením. V případě barvení šedin se doporučuje dvoufázové barvení - v prvním kroku nabarvit odstínem Copper a následně vybraným tmavším odstínem.

Podrobný návod, jak s barvami pracovat, najdete na oficiálních stránkách značky Voono.

Použití: Potřebné množství prášku zalijte vodou o teplotě 50 °C, naneste na vlasy a nechte působit. Pro optimální obarvení je u tohoto odstínu postačující doba 45 minut.

Voono, to je čistá příroda a nic víc. Kromě rostlinných barev najdete v sortimentu také pečující vlasovou kosmetiku a sušené bylinky, které podpoří výsledný odstín barvení i zdraví vlasů. Vše je netestované na zvířatech a zaručeně veganské.

Výrobce: VOONO s.r.o., Jaurisova 515/4 , 14000, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Jak na přírodní barvení aneb Nebojte se henny

Mějte krásné vlasy, barvěte je přírodně!

VOONO: láska na první nanesení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Kvalitni barva / Dagmar 3. 10. 2018 23:31

Jsem moc spokojena, pouzivam Hennu poprve, vysledek odpovida ocekvani. Mam prirozene vlasy svetle hnede. Vysledny odstin je bez cervenych podtonu (coz jsem prala). Velmi kvalitna draha Henna. Jako zaklad pro michani pouzila jsem vodu+kavu (asi 45-50 stupnu), ihned jsme sla barvit vlasy (cim dil budete cekat, tim vic cervenyc podtonu budete mit). A pak vydrzet na hlave cca 2 hodiny. Doporucju precist clanky v zalozce "Z magazinu" a navod na webu vyrobce.

Dobře kryje / Karolína 22. 12. 2020 13:05

Vyzkoušela jsem snad všechny značky barev v nabídce, ale Voono zakryla nejlépe nově vyrostlé světlé vlasy (použila jsem tmavě hnědou a půlku sáčku soft black). Nechala jsem ji na hlavě 2,5 hod. Konzistence také lepší, než u jiných barev. Za mě se vyplatí si připlatit.

Neplní účel / Emma 19. 11. 2022 20:44

Hennou se barvím cca dva roky, barvu obvykle nechávám působit 1, 5 hodiny a déle, zkusila jsem po dlouhé době jinou značku a to tuto od značky Voono. Po umytí vlasů jsem nic nepoznala, až druhý den to mělo mírně tmavší nádech a za týden bylo po barvě. Šediny nebaví vůbec, barvu před tím o jeden tmavší tón a to na týden.. Nedoporučuji a již si barvu nezakoupím. Za tu cenu je to zlodějna a nebo pro barvoslepé lidi.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?