Five Fives Henna egyptská Lamda 200 g

Five Fives Henna egyptská Lamda 200 g

(8 hodn.)
Značka: Five Fives
Balení:
195
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 5 ks / Praha, Karlín > 4 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Henna Egyptská henna Lamda je považována za vůbec nejkvalitnější hennu vůbec. Snadno vlas obarví a dodá mu krásnou sytou barvu v odstínech mahagonové až ohnivě červené.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení8
Položit dotaz
Popis produktu

Čistá egyptská henna Lamda Five Fives obarví vlasy do sytých tónů červené, mahagonové až ohnivě oranžové a zároveň o vlas pečuje. Prášek z listů henny má skvělé barvicí a regenerační schopnosti. Pravidelné barvení hennou je prospěšné pro zdravý lesk vlasů i zdraví vlasové pokožky, kdy působí proti lupům a pokožku zklidňuje.

Henna Five Fives využívá té vůbec nejkvalitnější henny až z dalekého Egypta. Obsahuje pouze čistý výtažek z rostliny Lawsonia inermis a žádné další syntetické přísady. Díky tomu nijak nedráždí pokožku hlavy a přináší maximální benefity henny, která vaše vlasy nejen obarví, ale zároveň jim dodává i hloubkovou péči. Henna se často používá nejen pro barvení, ale právě pro svou důkladnou regenerační schopnost.

Použití: Potřebné množství henny zalijeme horkou vodou či čajovým odvarem tak, aby vznikla hustá kaše. Naneseme rovnoměrně do suchých vlasů a necháme působit alespoň hodinu. Poté z vlasů důkladně vymyjeme čistou vodou.

Tip: Barvu čisté henny je možné upravit přidáním kávy, kakaového prášku, medu či citronové šťávy. Dva až tři dny po barvení hennou nepoužívejte šampon ani kondicionér, aby se barva ve vlasech ustálila.

Upozornění: Barva obsahuje hennu. Mezi chemickým barvením a aplikací henny proto vyčkejte alespoň 3 týdny. Vymývání barvy je značně individuální a nelze zaručit žádnou minimální dobu, po kterou barva zůstane v podobě jako těsně po barvení. Díky tomu, že rostlinná barva nepoškozuje vlas ani není škodlivá pro pokožku, je možné barvení opakovat častěji než u chemických barev. V případě, že je výsledná barva neuspokojivá či jinak neodpovídá požadavkům, je možné prakticky ihned nabarvit znovu a barvu tak zkorigovat. Rostlinná barva nikdy nezesvětlí barvu, a to jak původní, tak tu dosaženou předchozím barvením. V případě barvení šedin se doporučuje dvoufázové barvení.

Henna Lambda Five Fives je pěstována v okolí města Asuánu v jižním Egyptě. Zdejší klima je velmi příznivé pro růst této rostlinky a ta tak má ve svých listech mimořádně vysoký podíl barviva.

Barva: červená, měděná

Výrobce: Alystra s.r.o., Lysolajské údolí 37/148 , 165 00, Praha 6, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Jak na přírodní barvení aneb Nebojte se henny

Co všechno umí henna

Henna a zase henna

Jak na barvení hennou?

Miláčci roku 2017 aneb Co jste si kupovali nejvíce

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Záchrana pro poškozené vlasy / Karina 14. 7. 2019 12:28

Pro mne je tato henna zázrak. Vlasy jsem odbarvovala, žehlila, ničila všemi různými způsoby. Nakonec jsem došla do fáze, kdy s vlasy nešlo nic udělat. Nechytala na nich již ani tmavá barva a kadeřníci doporučovali jedině ostříhat. To samozřejmě pro mne nepřicházelo v úvahu, a tak jsem se s posledními zbytky naděje vrhla do náruče přírodní kosmetiky. Henna mi již po prvním použití vytvořila nádhernou přirozenou zrz. Nikdo nevěřil, že to není má skutečná barva. Navíc mi vlasy krásně zpevnila, roztřepené konečky pomalu mizí a vlasy přestávají i vypadávat.

Špatný / balík 6. 9. 2022 16:41

špatný

Špatný / balík 6. 9. 2022 16:42

špatný

Výborná, milujem ju / Kristina 12. 10. 2023 15:10

Dúfam, že ju neprestanú vyrábať, pravidelne objednávam ☺️

Za mě ne / Andrea 14. 6. 2019 12:12

Po vyzkoušení henny Voono se může tato henna jít zahrabat, nic ve zlém :)) už víckrát jsem si všimla, ze špatně chytá, vlastně už ani nepoznám, ze jsem nějakou na vlasech měla.. ale někomu vyhovovat může :)

Skvělá :-) / Michaela 12. 5. 2017 15:37

Tato henna se velmi dobře rozmíchává, nanáší i smývá. Vlasy jsou již po první aplikací krásné, hevábné, očividně zdravější. Nemám zkušenosti s jinou hennou, ale u téhle nejspíš zůstanu :-)

Nic moc / Oxana 24. 9. 2021 21:24

Vlasy padají méně, je to pravda, vypadají zdravější, ale že by to nějak obarvilo tak to teda ne. Po prvním umytí ani stopa po nějakém tom barvení. Zkoušela jsem hnědou také a také nic. Bohužel.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?