Five Fives Henna Lamda sedr, bezbarvý regenerační zábal 100 g

Five Fives Henna Lamda sedr, bezbarvý regenerační zábal 100 g

Five Fives Henna Lamda sedr, bezbarvý regenerační zábal 100 g

(1 hodn.)
Značka: Five Fives
Balení:
153
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Maska na vlasy Regenerační zábal dodává vlasům sílu a objem. Zklidňuje a regeneruje pokožku hlavy a účinně bojuje proti lupům. Skvěle se hodí pro zplihlé, mastící se a poškozené vlasy bez objemu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační vlasový zábal Five Fives Sedr pečuje o poškozené vlasy bez objemu, které mají sklon k častému maštění. Zábal vlasy posiluje, jemně čistí a zbavuje přebytečného mazu, zároveň blahodárně působí na vlasovou pokožku, zklidňuje ji a zabraňuje tvorbě lupů. Skvěle se hodí pro mastící se vlasy, které postrádají objem, rychle plihnou a pramínkovatí.

Vlasový zábal obsahuje prášek z rostliny rodu cicimek, která je na Blízkém východě známá jako sedr. Díky pečlivému výběru listů rostliny, šetrnému sušení a následnému rozemletí na jemný prášek se zábal na vlasy snadno nanáší a následně se také lehce z vlasů vymývá. Sedr je známý pro své blahodárné účinky na podrážděnou pokožku se sklonem k tvorbě lupů a je vhodný také k péči o křehké a lámavé vlasy.

Zábal je čistě přírodní, bez barvících účinků. U vlnitých vlasů napomáhá obnovit a definovat přirozené vlny.

Použití: Prášek přelijte teplou vodou a míchejte, dokud se nevytvoří hustá kaše. Naneste na vlhké vlasy, zabalte do igelitu a nechte působit 30 až 60 minut. Poté důkladně vymyjte. Balení vystačí na 1 až 2 použití pro dlouhé vlasy.

Tip: Vyzkoušejte prášek sedr použít také jako bylinný šampón pro mytí vlasů. Důkladně odstraní nečistoty a vlasy zanechá měkké a poddajné. Stačí dvě polévkové lžíce prášku rozmíchat v teplé vodě, dokud se nevytvoří hustá kaše, tu naneste na horní polovinu vlasů a vmasírujte důkladně ke kořínkům. Nechte působit 10 až 20 minut, poté vlasy navlhčete včetně délek a pastu ve vlasech pořádně promněte. Vlasy důkladně umyjte teplou vodou.

Henna Lambda Five Fives je pěstována v okolí města Asuánu v jižním Egyptě. Zdejší klima je velmi příznivé pro růst této rostlinky a ta tak má ve svých listech mimořádně vysoký podíl barviva.

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, jemné vlasy, mastné vlasy, poškozené vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: Alystra s.r.o., Lysolajské údolí 37/148 , 165 00, Praha 6, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: papírový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Mějte krásné vlasy, barvěte je přírodně!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Andrea 20. 8. 2019 14:44

Chválím si chválím. Vlasy mám po kúře krásně pevné, jakoby obalené, takže pevnější a hustší. Jen se mi nikdy nepodařilo z prášku udělat kašičku, vždy mi zůstane několik nerozpuštěných kusů. A ty se pak hůře vyplachují z vlasů. Aplikovala jsem kúru na 45 - 60 minut s použitím igelitové sprchovací čepice s gumičkou. Pak stačí čepici opláchnout, nechat uschnout a je pět připravená k použití. Balení mi vystačilo na neuvěřitelných 12 použití (mám jemné vlasy, polodlouhé mikádo). Příště vyzkouším stejný produkt jiných značek. Vlasy kvůli jemnosti musím mít každý den (ráno mám na hlavě nepoddajné hnízdo do všech světových stran), a používám šampon pro jemné vlasy na objem s kombinací mátového kondicionéru od Coslys pro mastné a plihnoucí vlasy a musím říct, že v kombinaci těchto tří produktů jsem přestala používat vlasové tužidlo, je ho netřeba. Stačí jen trochu laku na vlasy.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: papírový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?