puroBIO cosmetics Hřeben na rozčesávání 75g

puroBIO cosmetics Hřeben na rozčesávání 75g

Balení:
93
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Hřeben snadno rozčeše zacuchané vlasy a perfektně sedne do ruky!

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hřeben na rozčesávání puroBIO cosmetics je vytvořen tak, aby co nejšetrněji dokázal pomoct z vlasů vyčesat všechny uzlíky. Skvěle padne do ruky, snadno se přenáší a díky svým pružným štětinám je vhodný k použití na suché i mokré vlasy, bez rizika jejich poničení.

Hřeben je vyroben pouze z plastu, takže je snadné ho po dosloužení recyklovat. Díky tomu je také velmi odolný, snadno udržovatelný a voděodolný. Je ergonomicky tvarován, aby pohodlně sedl do ruky a bylo tak snadné ho používat. Česací plocha je složena ze dvou délek štětinek, díky kterým se kartáč dostane pohodlně i do těch nejzcuchanějších částí, které následně efektivně a bezbolestně pomůže rozčesat. Vlasy navíc žádným způsobem neničí, a tak se nemusíte obávat mechanického poškození či polámaných vlasů.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Ostatní kategorie: Hřebeny a kartáče na vlasy

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?