Nobilis Tilia Hřebíček, listy 10 ml

Nobilis Tilia Hřebíček, listy 10 ml

Nobilis Tilia Hřebíček, listy 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Esenciální olej z listů hřebíčku má silné antiseptické a prohřívací účinky, pomáhá ulevit při dlouhodobých bolestech a má příznivý vliv na dýchací a trávicí systém. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu17
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Hřebíček, listy je stoprocentně přírodní rostlinná silice vyrobená v lékopisné kvalitě, jenž působí na mnoho aspektů fyzického i psychického zdraví. Hřebíčkový esenciální olej má na organismus silné prohřívací účinky, podporuje lokální prokrvení v tkáních a tím i přirozenou regenerační schopnost pokožky a pojiva.

Díky svým antiseptickým vlastnostem působí příznivě v případě zánětů v mnoha systémech. Je účinný proti infekcím trávicího traktu, pomáhá při zánětech žaludku, střev i dalších oddílů. Zároveň působí také v dýchacím ústrojí a je skvělou prevencí proti vzniku chřipky, nachlazení či mnoha chronických obtíží s dýcháním, otoky či vykašláváním hlenu.

Hřebíčkový olej má blahodárné účinky také při bolestech, kdy díky podpoře mikrocirkulace a přirozenému prohřátí kloubů či svalů ulevuje od příznaků širokého spektra dlouhodobých onemocnění. Posiluje pocit jistoty a dodává harmonii tělu i mysli.

Regenerace pro tělo i mysl

Éterický olej z listů hřebíčku působí na psychickou i fyzickou stránku organismu a má přirozeně antiseptické účinky. Rostlinná silice v lékopisné kvalitě vám pomůže v mnoha situacích, ať už jde o její vliv na dýchací systém, pohybový aparát či pokožku. Jemná kořeněná vůně navíc vytvoří ve vašem domově hřejivou a přátelskou atmosféru. 

Pomocník při rýmě a nachlazení

Éterický olej z listů hřebíčku působí proti množení bakterií a mikroorganismů, proto je vhodným pomocníkem při všech onemocněních infekčního charakteru. Esence z listů hřebíčku působí při respiračních onemocněních, zejména pak při rýmě, chřipce a nachlazení. Udržuje dýchací cesty průchodné, podporuje vylučování hlenů a zmírňuje kašel. 

Masáže proti bolestem

Éterický olej z hřebíčku má silné prohřívací a prokrvující účinky, díky tomu je vhodnou součástí masážních a koupelových olejů. Podporuje mikrocirkulaci v tkáních, urychluje hojení a pomáhá při obtížích s pohybovým aparátem. Uvolňuje namožené svalstvo a klouby, prohřívá je a účinně ulevuje od bolestí i chronického charakteru. 

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Nepoužívejte při zvýšeném krevním tlaku. Není vhodné pro děti do 3 let. Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: bodnutí hmyzem, hojení ran a zánětů, nachlazení a viróza, revmatismus a artritida, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu17

Jak začít s aromaterapií?

Aromaterapie na podzim

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální olej Hřebíček

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Hřebíček – koření i přírodní lék

Hřebíčkovec vonný

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nejlepší éterické oleje na záněty močového měchýře

Nejlepší éterické oleje proti virům

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Rostlinné a éterické oleje na dermatitidu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Hřebíček / Roman 6. 12. 2015 16:51

dobrý den, prosím můžete mi poradit jak se hřebíček správně používá na H.pyroli? četl sem, že se má užívat vnitřně a tady se píše, že jen do aromalamp a přidání do mastí, děkuji za radu. S pozdravem Kadlček Roman

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?