Antipodes Hyaluronové hydratační sérum MAYA 72 hodin 30 ml

Antipodes Hyaluronové hydratační sérum MAYA 72 hodin 30 ml

Značka: Antipodes
Balení:
1229
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Pleťové sérum pomáhá vyhlazovat jemné vrásky a pokožku dlouhodobě hydratuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hyaluronové hydratační sérum MAYA 72 hodin Antipodes je ideální volbou pro suchou pleť, ve které dokáže po slibovanou dobu udržet hydrataci. Sérum po sobě navíc zanechá jemnou květinovou vůni evokující příjemný teplý den.

Kyselina hyaluronová je v rámci péče o pleť právem vysoce populární. Molekuly této kyseliny totiž dokáží vázat a zadržovat vodu až v tisícinásobku své vlastní váhy, což z ní dělá jednu z nejúčinnějších hydratačních látek v kosmetice. Díky tomu tak podporuje vypínací efekt pleti, vyhlazuje jemné vrásky a pomáhá předcházet vzniku nových. Avizovaný dlouhodobě hydratační účinek séra pomáhá zajistit složka z mořských řas. K aktivním složkám dále patří bambus, okurka a manukový med, které pomáhají zachovávat ochrannou bariéru pleti a zároveň jí dodávají vitamíny a minerály.

Použití: 3-4 kapky séra jemně vklepejte do vyčištěné pokožky obličeje, krku a dekoltu a následně použijte svůj oblíbený hydratační krém. Používejte denně.

Antipodes je společnost z Nového Zélandu, která při výrobě své kosmetiky využívá novozélandské ingredience, které mají blahodárné účinky na pokožku. Využívají pouze 100% přírodní ingredience bohaté na potřebné živiny. Všechny ingredience jsou pečlivě získávány od udržitelných pěstitelů na Novém Zélandu a receptury jsou následně testovány. Produkty od Antipodes poskytují pokožce ochranu před znečišťujícími látkami a podporují zdravý a svěží vzhled pleti.

Země původu: Nový Zéland

Výrobce: Antipodes, Ghuznee Street , 6011, Wellington, Nový Zéland

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?