Nobilis Tilia Inhalační tyčinka proti nevolnosti 1 ks

Nobilis Tilia Inhalační tyčinka proti nevolnosti 1 ks

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
152
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Inhalační tyčinka proti nevolnosti vám poskytne úlevu ve chvílích, kdy se necítíte z jakéhokoliv důvodu dobře. Éterické oleje upravují zažívání, zmírňují křeče a uvolňují nepříjemný tlak v podbřišku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Inhalační tyčinka proti nevolnosti Nobilis Tilia poskytne úlevu ve chvílích, kdy se necítíte z jakéhokoliv důvodu dobře. Éterické oleje upravují zažívání, zmírňují křeče a uvolňují nepříjemný tlak v podbřišku. Aromaterapeuticky působí také na vaši mysl a uvolňují napětí ze stresu, který často způsobuje žaludeční nevolnost.

Inhalační tyčinka s obsahem éterických olejů je skvělým pomocníkem při žaludečních nevolnostech a pocitech na zvracení. Je vhodná při cestovní nebo těhotenské nevolnosti. Svěží vůně zklidňuje a uvolňuje. Pomáhá získat ztracenou sebejistotu i při trémě před zkouškou či veřejným vystoupením. Inhalační tyčinka má protiinfekční účinky a díky svému šetrnému složení je vhodná i pro děti. Obsahuje koriandr, který má pozitivní vliv na zažívání, uvolňuje ztuhlé svaly, klouby a křeče. Je vhodný při žaludeční neuróze a střevních zánětech. Citron pročišťuje organismus, rozpouští usazeniny a má osvěžující účinky.

Pomocník do kapsy či do kabelky

Tato inhalační tyčinka se směsí éterických olejů je vhodným zachráncem ve chvílích, kdy vás přepadne náhlá nevolnost. Díky své miniaturní velikosti se vejde do každé kapsy či kabelky a oceníte ji také na cestách coby první pomoc. Praktická inhalační tyčinka je rychle připravena k použití a poslouží v mnoha situacích, kdy potřebujete rychle pomoci.

Pro celou rodinu

Nevolnosti nás mohou potkat kdykoliv. Inhalační tyčinku tak oceníte například při cestování, kdy často dochází k takzvané kinetóze neboli nevolnosti z pohybu. Inhalační tyčinka se tak skvěle uplatní při vašich cestách autem, autobusem či letadlem. Je účinná rovněž při nevolnostech během těhotenství, kdy nezatěžuje vaše tělo jako léky a pomáhá během několika vteřin.

Rychlá úleva

Směs éterických olejů v této tyčince nejen, že zmírňuje nevolnost, ale zároveň působí také proti křečím, bolestem a nepříjemnému tlaku v podbřišku. Tyčinka pomáhá také při nevolnosti z úzkosti či stresu. Obsahuje pouze čisté přírodní éterické oleje, které působí na vaše tělo i mysl. Díky absenci přidaných syntetických látek tak svoje tělo zbytečně nezatěžujete chemikáliemi.

Použití: Přiložte k nosu a inhalujte kdykoliv podle potřeby.

Upozornění: Inhalační tyčinka není vhodná pro děti do deseti let.

Inhalační tyčinka proti nevolnosti je součástí balení:

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: Kosmetika pro těhotné, Aromaterapie

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Z deníku BIOOO matky v přípravě: Těhotenská TABU

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?