BiOOO Akademie Vícedenní osobní make-up kurz

BiOOO Akademie Vícedenní osobní make-up kurz

Zboží je trvale vyřazeno.

Kurz líčení v sadě 6 lekcí Vám přináší zcela unikátní a nejkomplexnější formát vzdělávání v osobním líčení na trhu. Vstupte s námi do světa čisté přírody, štětců, sebelásky a barev.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ponořte se do světa přírodního make-upu

 

Přinášíme zcela unikátní a nejkomplexnější formát vzdělávání v osobním líčení na českém trhu určený pro širokou veřejnost. Jedná se o skupinový kurz složeným z teorie i praktického líčení, kurz je určený pro kohokoli, kdo se chce naučit líčit sám sebe a každý den si dopřávat péči jako od profesionální vizážistky v pohodlí domova. Naučíte se jak pracovat se svými obličejovými rysy, co právě Vám bude slušet a které produkty jsou pro Vás vhodné. 

V šesti lekcích, rozložených do šesti týdnů Vám přinášíme vytříbenou esenci nejen vizážistických poznání. Každou lekci věnujeme jinému tématu a díky rozložení kurzu na frekvenci 1x týdně máme dostatek času dozvědět se zajímavé informace, trénovat, zkoušet, testovat, hrát si, ale i přemýšlet, ptát se a tříbit myšlenky.

 

Co Vám nabízíme?

 

Oproti naší make-up show, kde pouze sledujete líčení, tento formát je možností proniknout hlouběji do světa přírodní kosmetiky, líčení i svého nitra. Všechny informace i techniky mají čas se „uležet“. Vše vezmete do rukou a budete skutečně líčit a učit se pracovat sama se sebou.

Pronikneme i do vrstev krásy vnitřní a necháme  na povrch vystoupat osobitost a zralé sebe-vědomí.

Nejedná se o kurz pro vizážisty, ale pro klientky a klienty, které chtějí perfektně líčit sami sebe.

 

 

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?