Saloos Jarní vánek 10 ml

Saloos Jarní vánek 10 ml

Saloos Jarní vánek 10 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Směs éterický olejů, jenž vás přenese na rozkvetlou louku zalitou září prvních jarních slunečních paprsků. Jemná bylinně květinová vůně působí velice relaxačně a provoní váš domov.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Jarní vánek je jedinečná směs éterických olejů vytvořená tak, aby příjemně provoněla vaši domácnost a dodala jí svěží atmosféru. Jednotlivé rostlinné esence se skvěle doplňují a působí ve vzájemném souladu. Tato vonná kompozice skvěle neutralizuje nepříjemné pachy a přináší vám pocit skutečné harmonie.

Tato osvěžující působivá vůně vyvolává představu rozkvetlé louky plné květin a vlahého jarního dne stráveného v přírodě. Sladký pomeranč symbolizuje hřejivé jarní slunce a v kombinaci s pikantní mátou peprnou probudí všechny vaše smysly.

Aroma bylin je zastoupeno kořeněným rozmarýnem spolu s hřejivým jalovcem a silně relaxačním potenciálem velice oblíbené levandule. Šalvěj pak doplňuje tuto jemnou harmonii květinových a rostlinných tónů, která podporuje zklidnění a odpočinek.

Nalaďte se na jaro

Také netrpělivě po dlouhé a studené zimě vyhlížíte první sluneční paprsky? Vůně Jarní vánek od Saloos vytvoří ve vaší domácnosti tu pravou jarní atmosféru a připraví vás na krásné roční období, kdy se celá příroda probouzí. Variace éterických olejů Saloos vám připomene pučící květiny a čerstvě vyrostlou trávu a díky této jemné a svěží vůni si budete připadat jako na procházce rozkvetlou jarní loukou.

Květinová harmonie

Směs esenciálních olejů totiž působí komplexně na tělo i mysl svými jedinečnými aromaterapeutickými účinky. Květinové aroma dodává energii a dobrou náladu, zatímco bylinné tóny jalovce a rozmarýnu pomáhají proti stresu a zimním depresím. Levandule pak zklidňuje vaši mysl a harmonizuje psychiku. Sladký pomeranč doplňuje celou kompozici a probudí vás ze zimního spánku.

Přírodní éterické oleje

Jednotlivé vůně symbolizující jarní atmosféru jsou zkombinovány tak, aby se vzájemně dokonale doplňovaly a daly vyniknout jedna druhé. Ve směsi nenajdete žádné přidané syntetické ingredience, pouze variaci čistých éterických olejů, jež mají velice intenzivní aroma, které provoní vaši domácnost během chvilky a skvěle neutralizuje veškeré nepříjemné pachy. Díky aromaterapeutickým směsím Saloos tak vytvoříte skutečně harmonický domov.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Několik kapek éterického oleje můžete přidat do oblíbeného krému či tělového oleje. Dodáte mu tak osobitou vůni a podpoříte jeho účinky.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro děti

Éterické oleje při nachlazení

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?