Saloos Jojobový olej, bio 250 ml

Saloos Jojobový olej, bio 250 ml

  • Bez DPH 497 Kč

Jojobový olej Saloos je velmi vhodný pro péči o všechny typy pleti. Z hlediska složení se jedná vlastně o vosk. Běžně je však jojobový olej označován jako olej.

Patří k nejcennějším přírodním olejům. Je vhodný pro jakýkoli typ pokožky. Udržuje přirozenou vlhkost pokožky, pravidelným používáním se citlivá, suchá a podrážděná kůže stává opět odolnou. Obsahuje vyvážený poměr pěstících látek s hojivou schopností. Pokožku ošetřuje, regeneruje, vyhlazuje a pečuje i o aknózní pleť. Má přirozený ochranný UV-filtr 3 až 4. Pár kapek jojobového oleje vmasírovaných do vlhkých vlasů jim dodá hebkost, jemnost a navrátí přirozený lesk.

Hlavní předností jojobového oleje je jeho schopnost normalizace kožního mazu. Díky tomu je vhodný pro každý typ pokožky, především pro smíšenou. Mastnou pleť jojobový olej zmatňuje a zmírňuje produkci kožního mazu. Suchá místa dostatečně promastí a vyživí.

Jojobový olej - král všech olejů

Jojobový olej je naprosto nekonfliktní, vyhovuje mastné pleti, je skvělý pro suchou pleť. Citlivou nedráždí a podrážděnou zklidňuje. Co je jeho tajemstvím? Jojobový olej je svým složením velmi podobný přirozenému kožnímu mazu. Díky tomu je na pokožce prostě jako doma a pokožka jej proto i velmi snadno přijímá

Pro mastnou i suchou pokožku

Hlavní vlastností jojobového oleje, kterou mu můžou závidět všechny další rostlinné oleje, je schopnost normalizace. Jojobový olej totiž na každý typ pleti působí tak, aby ji co nejvíce přiblížil k normálnímu stavu.

Takže například taková mastná pleť a jojobový olej. Olej tím, že pokožku promastí a vzbudí představu, že kožního mazu je na pleti dost. Kůže má dostatek mazu, takže už nemá nutkání dál se mastit sama od sebe. Díky jojobovému oleji se tak mastná pokožka méně mastí a déle zůstává matná.

U suché pokožky funguje jojobový olej zase tak, že dokonale promastí a ochrání pleť. Zabrání tak ztrátě pružnosti a odolnosti pokožky. Jojobový olej se do pokožky rychle vsakuje a nahrazuje přirozený kožní maz. Pokožka tak méně pne a netvoří se suché šupinky.

Jak ho používat?

Jojobový olej nejlépe nanášejte na čistou a vlhkou pleť. Při smíchání s vodou se jojobový olej mění na takzvanou emulzi. Ta se rychle vsakuje a dodává pokožce vodu. Dlouhodobě hydratuje a jojobový olej i pomáhá udržovat optimální stav hydratace v pleti. Jojobový olej navíc tvoří naprosto skvělý základ pro pleťové oleje. Můžete do něj přidat jakýkoliv esenciální olej, a získáte tak pečující olej přesně na míru potřebám své pleti.

Použití: Malé množství oleje vmasírujte do vlhké pokožky.

Skladování: Záruční doba 24 měsíců. Skladujte v chladu.

Pravdivé složení a vlastnosti

Složení: 100% jojobový olej lisovaný za studena

INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Složení: vhodné pro vegany

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19, 160 06 Praha Česká republika, www.saloos-kosmetik.cz

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni:

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?