Goodie Kakaové máslo BIO, RAW 250 g
Kakaové máslo vzniká při zpracovávání kakaových bobů, které jsou nabité vitamíny, minerály a antioxidanty. Naše kakaové máslo je lisované za studena z kakaových bobů odrůdy Criollo v BIO kvalitě. Číst více...
Kakaové máslo vzniká při zpracovávání kakaových bobů, které jsou nabité vitamíny, minerály a antioxidanty. Naše kakaové máslo je lisované za studena z kakaových bobů odrůdy Criollo v BIO kvalitě. Jedná se o čistý tuk vyráběný při nízké teplotě bez použití chemikálií. Je tedy zaručeno zachování struktury a mikronutrientů obsažených v kakaovém másle. Díky šetrné metodě zpracování je RAW. Rozpouští se přibližně při 35 °C.
Kousky kakaového másla jsou vhodné k dalšímu zpracování. Doporučujeme je vložit v nádobě do horké vodní lázně.
- vysoká tepelná stabilita (až do 200 °C)
- kosmetické využití
- využití při pečení i vaření
- kosmetické využití - spíše pro suchou a zralou pleť
Kakaové máslo se řadí ke komedogenním tukům. Může ucpávat póry. Nehodí se tedy k péči o mastnou pleť.
Použití:
Kakaové máslo se používá k dalšímu zpracování. Je vhodné do receptů při pečení, smažení, na výrobu domácí zmrzliny. Používá se při výrobě bílé čokolády nebo jako složka kosmetických produktů (mýdla, krémy, tělová másla).
Věděli jste že?
Kakaové máslo se vyrábí drcením a následným lisováním kakaových bobů v hydraulických lisech. Ze zbytku se vyrábí kakaový prášek.
Doporučení:
Nedoporučuje se konzumovat více než 10 g kakaového másla denně.
Složení: 100% kakaové máslo BIO & RAW
Nutriční údaje na 100 g:
Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.
Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se



