Cosm´etika Kompaktní make-up 01 béžová 9 g

Cosm´etika Kompaktní make-up 01 béžová 9 g

Značka: Cosm´etika
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

doporučená prodejní cena 356 Kč barva: béžová Kompaktní make-up obsahuje karnaubský vosk pro intenzivní péči o pleť a jako ochranu pleti proti ztrátě vlhkosti. Aloe intenzivně hydratuje. Obsažený skvalen je přirozenou součástí rostlinných olejů a také produktem lidské kůže, kde je jeho funkcí hydratace a ochrana pokožky. Je oblíbenou součástí kosmetických produktů, protože snadno proniká do nižš

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

doporučená prodejní cena 356 Kč
barva: béžová

Kompaktní make-up obsahuje karnaubský vosk pro intenzivní péči o pleť a jako ochranu pleti proti ztrátě vlhkosti. Aloe intenzivně hydratuje. Obsažený skvalen je přirozenou součástí rostlinných olejů a také produktem lidské kůže, kde je jeho funkcí hydratace a ochrana pokožky. Je oblíbenou součástí kosmetických produktů, protože snadno proniká do nižších vrstev kůže a zmírňuje narušení slunečním zářením nebo detergenty. Hraje také důležitou roli ve snižování oxidativního stresu kůže tím, že se podílí na odbourávání volních radikálů, které urychlují stárnutí kůže. Make-up má silně krycí schopnost.

INCI: olive oil decyl esters, silica, zea mays starch (zea mays (corn) starch)*, decyl sunflower esters, copernicia cerifera cera (copernicia cerifera (carnauba) wax)*, cera alba (beeswax)*, hydrogenated olive oil stearyl esters, squalene, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, squalane, tocopherol, aloe barbadensis leaf extract, parfum [fragrance], linalool +/-: CI 77019 (mica), CI 77891 (titanium dioxide), CI 77491 (iron oxides), CI 77492 (iron oxides), CI 77499 (iron oxides), alumina, magnesium oxide, sodium riboflavin phosphate, CI 77510 (ferric ferrocyanide), CI 77007 (ultramarines), CI 77742 (manganese violet)
* ingredients from organic farming.

země původu značky: Itálie
charakteristika značky: Cosm´etika se vyrábí v italském Miláně od ledna roku 2011. Myšlenka její výroby se však zrodila o něco dříve, když se pětice přátel z Francie a Itálie rozhodla, že zúročí své znalosti a zkušenosti z předchozího působení v kosmetickém průmyslu a začnou vyrábět kosmetiku, která splňuje požadavky moderní ženy na přírodní a dlouhotrvající líčení. Na produkty, které jsou vysoce kvalitní, vyráběné šetrně vzhledem k životnímu prostředí, bez surovin z mrtvých zvířat, vhodné také pro vegetariány a vegany. Stvořili tak jedinečnou řadu dekorativní kosmetiky, kterou pojmenovali spojením slov Cosmetic a Ethic - tak vznikla Cosm´etika - aby bylo zřejmé, že zákazníci mají před sebou kosmetický výrobek, který splňuje etické standardy - netestování kosmetiky na zvířatech, ekologicky šetrnou výrobu a podporu bio produkce. Značka na první pohled zaujme papírovými obaly, vyrobenými z obnovitelných zdrojů, snadno recyklovatelnými a šetrnými k životnímu prostředí. Sortiment zahrnuje pálené a kompaktní pudry, sypké pudry, kompaktní tvářenky, matné i perleťové kompaktní stíny, sypké stíny, lesky na rty, řasenky, korektory a štětce s umělým vlasem. Výrobek nese italský certifikát přírodní kosmetiky - ICEA. Ten zaručuje netestování na zvířatech, použití surovin v bio kvalitě v maximální možné míře, ekologicky šetrnou výrobu a snadno recyklovatelné obaly, zákaz použití surovin nebezpečných pro lidské zdraví a prokazatelných alergenů, zákaz použití GMO, ionizačního záření, PEG, PPG, ethoxylátů, agresivních detergentů, surovin z mrtvých zvířat, silikonů, akrylátů, syntetických barviv a konzervantů.

kontakt na výrobce:
COSM´ETIKA srl
Via Sant Ambrogio, 36
20015 Parabiago (Mi)
Italy

webové strány značky:
www.cosm-etika.eu
 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Odstín: světlá

Výrobce: Michaela Kochanová, Podkrušnohorská 2052 , 43601, Litvínov, Česká republika

Z blogu1

Primer - zdokonalte svůj make-up

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?