Urtekram Kondicionér sprej růžový 250 ml

Urtekram Kondicionér sprej růžový 250 ml

(2 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
218
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Růžový kondicionér ve spreji usnadňuje rozčesávání vlasů a současně je chrání před dehydratací a poškozením při úpravě horkým vzduchem. Aloe vera, glycerin a růžová voda uzamyká ve vlasech hydrataci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Růžový kondicionér ve spreji Urtekram usnadňuje rozčesávání vlasů a současně je chrání před dehydratací a poškozením při úpravě horkým vzduchem. Složení bohaté na množství výtažků z Aloe vera, rostlinný glycerin a růžovou květovou vodu uzamyká ve vlasech hydrataci, zjemňuje jejich strukturu a chrání před třepením. Kondicionér lze použít také jako intenzivní bezoplachovou péči.

Kondicionér ve spreji pečuje o suché lámavé vlasy díky kombinaci Aloe vera, růžové vody a rostlinného glycerinu. Tyto účinné látky strukturu vlasu zacelují, posilují jej a současně chrání před vysušením při úpravě horkým vzduchem, navíc pomáhají ke snadnému rozčesání vlasů bez zbytečného tahání.

Složení bezoplachového kondicionéru je navíc obohaceno o kyselinu hyaluronovou, která podporuje hydrataci vlasu a chrání je před lámáním, současně dodává vlasům zdravý lesk a pružnost. Kondicionér ve spreji je vhodný pro pravidelnou péči o všechny typy vlasů, obzvlášť o ty suché s tendencemi ke třepení a lámání.

Péče pro náročné

Kondicionér ve spreji Urtekram s přírodními výtažky z Alo vera a květovou vodou z damašské růže navrátí lesk a zdraví suchým, namáhaným a poškozeným vlasům. Kondicionér ve spreji je velice praktický a vytváří jemnou pečující mlhu, která pomůže snadnějšímu rozčesávání a úpravě vlasů a dodá vlasům zářivý lesk a pružnost. Zároveň vlasy nezatěžuje a nezpůsobuje jejich plihnutí. Sprej můžete používat jako bezoplachovou péči na suché či vlhké vlasy nebo jako klasický kondicionér, který vymyjete vodou. 

Lesklé a hedvábně jemné vlasy

Základní složkou v tomto jemném kondicionéru je výtažek z Aloe vera, jež se vyznačuje významnými hydratačními schopnostmi. Aloe vera výborně váže vodu, proto podporuje hydrataci vlasového vlákna a udržuje vlasy dlouhodobě pružné a hebké. Aloe vera zároveň zklidňuje podráždění vlasové pokožky, mírně chladí a výborně jej snáší i citlivé vlasy. 

Regenerace a výživa

V kondicionéru samozřejmě nenajdete žádné zbytečné silikony, parabeny či syntetickou parfemaci. Rostlinný glycerin chrání vlasy před vysušením a poškozením a květová voda z damašské růže podporuje regeneraci vlasů. Olej z pelargonie vlasy vyživuje a vyhlazuje a kyselina hyaluronová pomáhá chránit vlasy před lámáním či třepením konečků. 

Použití: Kondicionér rovnoměrně nastříkejte do délek vlhkých umytých vlasů a nechte pár minut působit. Poté můžete vymýt čistou vodou, či nechat úplně vstřebat jako bezoplachovou péči. Lze aplikovat i do suchých vlasů.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Typy vlasů: suché vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvelé! / Katarína 17. 7. 2016 13:06

Rozhodne odporúčam každému! Najlepší kondicionér, dá sa použiť klasicky v sprche, ale aj bez následného oplachovania. Vlasy sú po ňom krásne vyživené, jemné na dotyk a krásne lesklé. Odporúčam aj šampón z tejto rady.

/ Lucie 25. 11. 2018 17:03

S rozčesáváním dle mých zkušeností nepomáhá, je konzistencí blízko vodě. Oceňuji neintenzivní vůni a velice jemnou mlhu. Určitě příjemný produkt, ale žádný zázrak.

/ Pavlína 31. 5. 2023 11:23

Kupuji už po několikáté, vlasy jdou po něm viditelně lépe rozčesat, příjemně voní.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?