BiOOO Akademie Konzultace výživových doplňků Terranova Health 29.3. v OC DBK

BiOOO Akademie Konzultace výživových doplňků Terranova Health 29.3. v OC DBK

Zboží je trvale vyřazeno.

Konzultace výživových doplňků - poradíme vám, jak vhodně výživové doplňky kombinovat, co zařadit do vaší stravy a čemu se naopak vyhnout. 

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zajímá vás zdravá strava a chcete doplňovat vitamíny a minerály v jejich nejpřirozenější formě? Máte zdravotní potíže, při nichž by bylo vhodné užívat doplňky stravy? Ať už vás trápí autoimunitní procesy, akné, hormonální nerovnováha, vrásky, suchá pleť, špatné zažívání, přemíra stresu, nestabilní imunita nebo jiné potíže, kterým může prospět doplnění výživových látek, přijďte se poradit na naši prodejnu se specialistou na výživové doplňky Terranova Health.

Pro značku Terranova je specifické čisté složení bez zbytečných aditiv. Zakládá si na kvalitních, šetrně zpracovaných surovinách, které si uchovávají maximální možný podíl účinných látek. Složení všech doplňků stravy je pečlivě zvoleno tak, aby jednotlivé suroviny vzájemně podporovaly své účinky, tedy působily v synergii, a nabídly lidskému tělu co nejvíce benefitů.

Poradíme vám, jak vhodně výživové doplňky kombinovat, co zařadit do vaší stravy a čemu se naopak vyhnout. 

Konzultace proběhne v čase od 11 do 15 hodin. Pokud chcete konzultovat konkrétní problematiku, napište nám, prosím na email konzultace@biooo.cz.


Ke každé konzultaci dostanete testery pěti produktů. Po celý den akce zároveň platí sleva 20 % na produkty Terranova Health!

Při diagnostikované nemoci, nebo v případě, že berete léky, je vhodné se o užívání jakýchkoliv výživových doplňků poradit s vaším ošetřujícím lékařem. 

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: BiOOO klub

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?