Lavera Krém hydratační vyživující, Men Sensitiv 30 ml

Lavera Krém hydratační vyživující, Men Sensitiv 30 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
359
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Výživný hydratační krém Men Sensitive podporuje přirozené funkce pleti, a udržuje ji tak zdravou a svěží. Lehké výživné složení plné výtažků z bambusu a ginkga pleť dlouhodobě hydratuje a posiluje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Výživný hydratační krém Men Sensitive od Lavery podporuje přirozené funkce mužské pleti, a udržuje ji tak zdravou a svěží. Lehké, avšak výživné a vysoce hydratační složení plné výtažků z bio bambusu a ginkga pleť dlouhodobě hydratuje, posiluje a pečuje o ni.

Bambus a ginkgo jsou bohatým zdrojem antioxidantů, které zlepšují cirkulaci krve, obnovují strukturu pokožky a bojují proti známkám předčasného stárnutí. Při pravidelném používání tak pokožka získá zdravý pěstěný vzhled a jemné vrásky i linky jsou vyhlazeny.

Lehké složení bez syntetických konzervantů, barviv, silikonu a ropných produktů je vhodné pro péči i o tu nejcitlivější a nejnáročnější pokožku.

Zadáno pro muže

Pleťový krém Lavera Men Sensitive nezapomíná ani na mužskou pokožku. I muži potřebují kvalitní péči, která zabrání vysušení pleti a působí preventivně také proti vzniku vrásek. Tento vyživující pleťový krém Lavera Men Sensitive má zároveň maximálně šetrné složení z přírodních ingrediencí, které snese i velmi citlivá a reaktivní či podrážděná pokožka.

Hloubková hydratace

Tento pleťový krém je zcela prostý přidaných syntetických ingrediencí, neobsahuje umělá barviva, konzervanty či parabeny a je zcela bez parfemace. Nedráždí pokožku, naopak podporuje její přirozenou obranyschopnost a chrání ji proti nepříznivým vnějším vlivům. Pečuje o pleť do hloubky, aniž by ji nadměrně zatížil či umastil.

Posilující složky

Základ tohoto pleťového krému tvoří chladivá šťáva z Aloe vera, která dokáže ihned zmírnit jakékoliv podráždění a odstranit nepříjemné pnutí pokožky například po holení. Šťáva z Aloe vera navíc podporuje hydrataci pleti, zklidňuje ji a jemně ji vypíná. Jojobový olej pak pokožku do hloubky zvláčňuje a poskytuje jí intenzivní výživu.

Zklidněná pleť

Krém pak obsahuje také energizující výtažky, které pleť revitalizují a obnovují její vzhled. Extrakt z listů ginkgo biloba posiluje prokrvení pokožky, urychluje její regeneraci a podporuje hojení. Zároveň je také bohatý na antioxidanty, které díky boji proti volným radikálům zpomalují stárnutí pleti. Vaše pokožka tak bude dokonale hydratovaná a příjemně vláčná po celý den.

Použití: Malé množství krému naneste na vyčištěnou pokožku obličeje.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Men Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Ginkgo biloba

Parabeny: ano, nebo nikdy?

Pleťový krém, prosím

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Men Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?