Urtekram Krém na nohy aloe vera 100 ml

Urtekram Krém na nohy aloe vera 100 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
205
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: 29. 7. u vás
Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Krém na nohy s Aloe vera se intenzivně stará o pokožku nohou, vyživuje ji a současně eliminuje pocení a chodidla osvěžuje. Bylinné výtažky a esenciální oleje mírní pocení a minimalizují zápach.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krém na nohy Urtekram s Aloe vera se intenzivně stará o pokožku nohou, vyživuje ji a současně eliminuje nadměrné pocení a chodidla osvěžuje. Složení bohaté na rostlinná másla suchou pokožku změkčuje a chrání ji před praskáním, zatímco bylinné výtažky a esenciální oleje eliminují pocení a minimalizují zápach.

Krém na nohy s výtažky z Aloe vera o chodidla pečuje a zanechává je jemné díky kombinaci bambuckého másla a mandlového oleje, které kůži na nohou změkčují a vyživují. O nižší pocení chodidel a eliminaci zápachu se postará kombinace rozmarýnového oleje, mentolu a kukuřičného škrobu. Tyto účinné látky působí antisepticky a eliminují výskyt bakterií, čímž výrazně omezují zápach, zatímco kukuřičný škrob mírní zvýšenou potivost nohou. Esenciální oleje nohy také příjemně osvěží a povzbudí.

Intenzivní péče

Na pravidelné používání krémů na ruce už jsme si nějak zvykli, ale na nohy často zapomínáme, přesto i ony si zaslouží intenzivní péči. Pokožka nohou je tlustší, než kdekoliv jinde na těle, a je proto zvýšeně náchylná k vysušení a následnému tvrdnutí, praskání a olupování. Krém na nohy Urtekram pomáhá pokožku nohou opět zvláčňovat a pečuje o její krásu, jemnost a pružnost.

Výživa a hydratace

Krém na nohy, stejně jako většina krémů od Urtekram, obsahuje cenný výtažek z Aloe vera. Aloe vera má intenzivní hydratační účinky a okamžitě pokožku zvláčňuje. Dlouhodobě zmírňuje vysušení pokožky a přináší rychlou úlevu. Aloe vera navíc zklidňuje jakékoliv podráždění, zmírňuje pnutí či zarudnutí pokožky a působí jako blahodárný balzám, který pokožku zabalí a ochrání před popraskáním či vysušením. 

Přírodní složky

Bambucké máslo pak pokožku intenzivně vyživuje a posiluje její ochrannou hydrolipidovou bariéru. Dlouhodobě chrání pokožku před vysušením a má zjemňující účinky. Jemný mandlový olej podporuje regeneraci pokožky a spolu s olivovým olejem zásobuje pokožku antioxidanty. Rozmarýnový olej společně s kukuřičným škrobem a mentholem chrání proti pocení nohou, působí antibakteriálně a udržují nohy svěží. 

Použití: Malé množství krému aplikujte na suchou čistou pokožku nohou a lehce vmasírujte. Používejte pravidelně, nejlépe každý večer.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Aloe Vera

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Cesta ke krásným nožkám do sandálů

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Aloe Vera

Nenašli jste to pravé? Co tohle?

Naposledy jste prohlíželi