Lavera Krém na nohy přírodní, Basis Sensitiv 75 ml

Lavera Krém na nohy přírodní, Basis Sensitiv 75 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
222
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Krém na nohy Basis Sensitive s makadamiovým olejem a bambuckým máslem vyživuje, obsažený bílý jíl osvěžuje a omezuje pocení. Bylinné výtažky nohy mírně dezinfikují a napomáhají hojení oděrek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Krém na nohy Lavera Basis Sensitive s makadamiovým olejem a bambuckým máslem pokožku dokonale vyživí. Obsažený bílý jíl osvěžuje a omezuje pocení. Bylinné výtažky nohy mírně dezinfikují a napomáhají hojení různých oděrek.

Makadamiový olej je charakteristický svým vysokým obsahem vitaminu E, který má skvělé regenerační schopnosti. Pomáhá hojit popraskanou a přetěžovanou pokožku nohou a zároveň jí dodává potřebnou hydrataci. Bambucké máslo vyživuje, regeneruje a spolu s olejem vytváří na pokožce ochranný hydrolipidový film, který ji chrání před ztrátami vlhkosti.

Bílý jíl spolu s výtažky z břízy bělokoré působí adstringentně a přirozeně tak regulují nadměrnou produkci potu. Bříza spolu s obsaženým extraktem z měsíčku lékařského zároveň mírně dezinfikuje a předchází tak vzniku nepříjemného zápachu, který vzniká při rozkládání potu bakteriemi.  Jíl v kombinaci s měsíčkem také přispívají k lepšímu hojení různých prasklinek a oděrek. 

Péče o chodidla

Chodidla jsou častokrát zanedbávanou součástí našeho těla, přesto si ale zaslouží pozornost. Pokožka nohou je více náchylná k vysušení a popraskání, navíc je kůže v této oblasti mnohem tužší, než na zbytku těla, a proto je nutné ji důkladně zvláčňovat. Krém na nohy Lavera obohatí vaši každodenní pečující rutinu a vaše nohy po něm budou jako v bavlnce.

Intenzivní hydratace

Krém na nohy Lavera obsahuje přírodní a bio složky, které pronikají hluboko do pokožky a poskytují jí výživu. Olej z makadamových ořechů je jedním z vůbec nejvydatnějších olejů, proto se ideálně hodí právě k péči o namáhanou pokožku chodidel. Obsahuje vyvážené složení z mastných kyselin, a kůži tak intenzivně promazává a zvláčňuje. 

Přírodní másla a oleje

Směs rostlinných olejů obnovuje pružnost pokožky, odstraňuje vysušená místa a pomáhá proti zrohovatělé kůži zejména na patách nebo v místech otlaků od obuvi. Bambucké máslo dodává krému na nohy výživnou krémovou konzistenci a udržuje hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky. Pomáhá proti nepříjemnému pnutí pokožky a navrací jí elasticitu.

Sametově jemná pokožka

Díky obsahu bílého jílu má tento krém na nohy zároveň účinky také proti nadměrnému pocení. Kůže plosek chodidel má násobně vyšší koncentraci potních žláz oproti zbytku těla, a proto tento krém udržuje nohy suché a brání i proti zápachu. Extrakt z břízy má tonizační účinky a osvěžuje pokožku nohou, která bude hedvábně jemná a svěží. 

 

Použití: Naneste na pokožku nohou a lehce vmasírujte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Výborný / Ivana 7. 2. 2016 15:42

Člověk nemůže počítat s tím, když si namaže neupravenou patu krémem, že ji bude mít hladkou. Ale když použiji elektrický pilník na paty a pak namažu Laverou, výsledek je výborný. Hladké paty. Navíc cena je vůči přírodnímu složení a velikosti skvělá.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?