HUYGENS Paris Krém na obličej Supernature 50 ml

HUYGENS Paris Krém na obličej Supernature 50 ml

Značka: HUYGENS Paris
839
Momentálně vyprodané na e-shopu

Pleťový krém vyživuje, hydratuje, sjednocuje a zklidňuje pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krém na obličej Supernature HUYGENS Paris pleť hloubkově vyživuje, hydratuje, sjednocuje a zklidňuje. Vhodný i pro citlivou pokožku.

Vyrovnává tón pleti, stahuje rozšířené póry, zklidňuje podráždění a zarudnutí a zabraňuje nežádoucímu lesku. Aloe vera a sezamový oleje dodávají pokožce optimální vlhkost. Sezamový olej je bohatý na vitamíny B a E, má schopnost bojovat proti poškození volnými radikály, snižuje záněty a neucpává póry. Aloe vera vyniká svými blahodárnými hydratačními účinky a pomáhá při léčbě různých kožních onemocnění. Krém je perfektní pod make-up.

Použití: Používejte ráno a večer na vyčištěnou pleť, krém jemně vklepejte konečky prstů.

Huygens - to je jedinečná značka francouzské přírodní kosmetiky, která vás dostane! V Huygens se zavázali ke zlepšení zdraví nejen naší pokožky, ale hlavně zdraví naší planety Země. A jak to chtějí udělat? Co se týče složení 95 - 100 % složek produktů jsou přírodní a 10 - 100 % složek mají BIO certifikaci. Huygens nikdy své produkty netestuje na zvířatech a 95 % všech produktů jsou VEGAN. Obaly vyrábí z již recyklovaných materiálů, které se dají dále recyklovat. Tak proč nedopřát své pleti tu nejlepší péči a zároveň i naší planetě?

Typ pleti: citlivá pleť, suchá pleť

Užití: vnější

Země původu: Francie

Výrobce: HUYGENS Paris, Rue du Temple , 75004, Paříž, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?