Lavera Krém univerzální, Basis Sensitiv 150 ml

Lavera Krém univerzální, Basis Sensitiv 150 ml

Lavera Krém univerzální, Basis Sensitiv 150 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
272
222
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Karlín > 5 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Univerzální krém Basis Sensitiv od Lavery je díky své velmi hutné a výživné konzistenci ideální pro suchou a namáhanou pokožku celého těla. Obsažené bambucké máslo, panenské oleje a bylinné výtažky dodávají vyčerpané pleti všechny účinné látky, které potřebuje pro obnovení ztracené rovnováhy.

Bambucké máslo řádně promašťuje a vyživuje popraskanou a vysušenou pokožku. Obsahuje velké množství nenasycených kyselin, které jsou nezbytné pro regenerační a obrannou pleťovou funkci. Mandlový olej je mimořádně jemný, a díky tomu je obzvláště vhodný pro citlivou, alergickou i dětskou pleť.

Jojobový olej je charakteristický tím, že jeho složení je téměř identické s přirozeným kožním mazem. Díky tomu je pokožkou velice dobře snášen, skvěle se vstřebává a dodává tak výživné látky a vláhu až do nejhlubších vrstev pokožky.

Všestranný pomocník

Připomíná vám tento roztomilý pleťový krém v plechovém obalu vaše dětství? Aby také ne, tento univerzální zvláčňující krém Lavera je vhodný na celé tělo včetně obličeje a oblíbí si jej jistě  celá rodina. Nedělá však kompromisy ohledně složení a neobsahuje přidané syntetické ingredience, konzervanty či parabeny. Je také zcela bez parfemace.

Na celé tělo

Univerzální krém Lavera můžete mazat doslova od hlavy k patě. Použijte jej lokálně na vysušená místa, jako jsou lokty či kolena nebo jej přibalte do kabelky místo krému na ruce. Můžete jej klidně použít na pokožku celého těla či jako pleťový krém. Krém Lavera je dobře snášený všemi typy pokožky včetně citlivé a mohou jej používat i ti nejmenší. Univerzální krém zvláčňuje pokožku a chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy.

Přírodní výtažky

Bambucké máslo má intenzivní vyživující schopnosti a pomáhá uzamykat vlhkost v hlubokých vrstvách pokožky. Růžová a meduňková voda přináší blahodárnou úlevu při pnutí a nepříjemných pocitech svědění a pálení, na které právě často narušená pleť trpí. Pomáhá také přirozeně zvyšovat její obranyschopnost. Výtažek z hamamelisu viržinského uklidňuje případné začervenání a posiluje stěny drobných kapilár, jež jsou mnohdy u citlivé pleti oslabené.

Použití: Přiměřené množství naneste na celé tělo. Zvláštní péči věnujte zejména suchým a popraskaným částem, jako jsou ruce, paty, kolena a lokty.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Typ pleti: normální pleť, suchá pleť

Typy pokožky: normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Parabeny: ano, nebo nikdy?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

univerzální / Blanka 6. 4. 2017 18:13

Fajn výrobek, pěkně hydratuje, dal by se přirovnat ke klasické "Nivee", ale přírodní :-) Co mi ale na výrobku vadí, je sójový olej - přírodní náhražky minerální olejů... Používám jej na nohy a jako noční krém na ruce.

/ Michaela 22. 1. 2019 11:53

Dobrý krém, který má své místo v kuchyni na mazání rukou po umývání nádobí. Vadí mi ale jeho vůně.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?