Saloos Květinová voda tea tree 50 ml

Saloos Květinová voda tea tree 50 ml

Saloos Květinová voda tea tree 50 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
144
137
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 5 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Přírodní květinová voda Tea tree je vhodná především pro mastnou, mladou a problematickou pleť. Je multifunkčním pomocníkem, kterého oceníte v letních dnech i na cestách.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Květinová pleťová voda Tea Tree Saloos je přírodním tonikem. Vzniká z čerstvých listů australského čajovníku. Tato přírodní pleťová voda je vhodná k ošetření mladé a problematické pleti. Praktické balení s rozprašovačem usnadňuje používání.

Květinová voda je skvělý multifunkční pomocník. Oceníte ji v létě a během horkých dnů, při pravidelné péči o pleť doma i na cestách. Tea Tree květinová voda čistí a oživuje, osvěžuje unavenou a zašedlou pleť. Osvěžuje na cestách. Má dezinfekční, antiseptické a hojivé účinky. Působí na mykotické a bakteriální infekce kůže, je vhodná k ošetření ran a zánětů. Můžete ji využít jako pleťové tonikum, sprej do vlasů nebo zklidňující sprej na podrážděnou pokožku. Je vhodná i pro zklidnění kůže po holení. Chladí a zklidňuje místa po bodnutí hmyžem. Při použití na vlasy usnadňuje rozčesávání a dodává svěží nádech. Oživuje účes, pečuje o vlasovou pokožku, omezuje tvorbu lupů.

Květinová voda jako tonikum. Aplikujte dvakrát denně na čistou a suchou pleť. Můžete vodu stříkat přímo na pleť nebo nejdříve na vatový tamponek a poté pleť jemně setřít. Pokračujte svým běžným pleťovým krémem nebo olejem. Květinová voda je vhodná i pro použití na makeup, fixuje ho během dne, dodává pleti svěžest a hydrataci. Použití květinové vody každý večer po odlíčení zklidňuje pleť po náročném dni a zachovává její pružnost.

Multifunkční produkt

Květinová voda Saloos je velice univerzálním produktem, který by neměl chybět ve vaší koupelně či kosmetické taštičce. Květinovou vodu lze používat na celé tělo od hlavy k patě včetně vlasů a splní hned několik úkolů najednou. Díky obsahu rostlinných silic pečuje o pokožku obličeje, těla i vlasů abylinná vůně tea tree působí osvěžujícími účinky. Neobsahuje parabeny či chemické konzervanty. 

Rychlé osvěžení 

Květinovou vodu Saloos oceníte nejen v horkém létě pro okamžité osvěžení, kdy ji stačí aplikovat pomocí jemného rozprašovače přímo na tělo či obličej. Květinová voda vás osvěží i v dlouhém pracovním dni či na cestách, jemně tonizuje pokožku a dá se použít i přes make-up. Praktický rozprašovač usnadňuje používání a aplikuje květinovou vodu v jemné mlze. 

Tonikum, vůně i kondicionér

Květinovou vodu Saloos skutečně využijete na celé tělo. Květinová voda jemně tonizuje pokožku, stahuje póry a pomáhá udržet pleť čistou a vláčnou. Je vhodná pro každodenní péči o pleť a můžete ji využít také pro lepší vstřebávání pleťového oleje. Květinová voda zároveň funguje jako lehká osvěžující vůně a lze ji použít také na vlasy pro usnadnění rozčesávání. 

Tea tree pro problematickou pleť

Květinová voda Tea tree obsahuje destilát z australského čajovníku, jež je známým bojovníkem proti vrtochům problematické pokožky. Působí proti množení bakterií způsobujících akné, tonizuje pokožku, zabraňuje ucpávání pórů a redukuje produkci kožního mazu. Květinová voda Tea Tree je proto skvělá na pleť mastnou a problematickou, účinně ji osvěží, zmatní a zanechá ji čistou. 

Použití: Nastříkejte z dostatečné vzdálenosti na pokožku. Můžete použít na pleť, pokožku celého těla nebo do vlasů. Nechte vstřebat.

Tip: Květinovou vodu můžete použít jako podklad pro pleťové oleje Saloos. Doporučujeme regenerační pleťové oleje nanášet na vlhkou pleť, lépe se tak vstřebají a hloubkově hydratují. Po vyčistění pleti aplikujte květinovou vodu a na ještě vlhkou pleť naneste několik kapek Regeneračního obličejového oleje Saloos dle vašeho typu pleti. Můžete použít květinovou vodu i olej stejné parfemace nebo naopak kombinovat účinky různých éterických olejů a květinových vod.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapeutický horoskop – Střelec

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Tea tree: čaj z Austrálie

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?