Annemarie Börlind Lehký bělicí fluid 50 ml

Annemarie Börlind Lehký bělicí fluid 50 ml

Annemarie Börlind Lehký bělicí fluid 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký bělicí fluid Annemarie Borlind pomáhá potlačovat pigmentové skvrny a další barevné nerovnosti pokožky za pomoci výtažků z řeřichy. Díky lehké nemastné konzistenci je vhodný pro všechny typy pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lehký bělicí fluid Annemarie Börlind pomáhá potlačovat pigmentové skvrny a další barevné nerovnosti pokožky. Obsažené bylinné výtažky společně s rostlinným squalenem aktivně podporují regeneraci pleti, zanechávají ji jemnější a současně eliminují tvorbu melaninu. Díky lehké konzistenci je fluid vhodný pro všechny typy pleti.

Nemastný fluid lehce bělí pigmentové skvrny, flíčky po akné a další pleťové problémy. Výtažky z řeřichy snižují tvorbu melaninu v pokožce a brání tak vzniku skvrnek, ať už jsou způsobeny dlouhodobým pobytem na sluníčku či věkem. Společně s rostlinným squalene, kyselinou hyaluronovou a oleji zanechává pleť jemnou a pružnou, eliminuje viditelnost vrásek.

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Poté podle potřeby pokračujte krémem.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?