Taoasis Levandule, Bio Baldini 5 ml

Baldini BioAroma Lavendel fein 5 ml

Taoasis Levandule, Bio Baldini 5 ml

Baldini BioAroma Lavendel fein 5 ml

Značka: Taoasis
Balení:
250
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Esenciální olej s lehce kořeněnou bylinkovou vůní působí proti napětí, stresu a nervozitě. Je vhodný při nespavosti, mírní bolesti hlavy a pomáhá regenerovat pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Taoasis Levandule okouzlí vaše smysly lehce kořeněnou bylinkovou vůní, která nádherně provoní domov a dodá mu uklidňující atmosféru. Právě díky svým zklidňujícím účinkům je levandule nenahraditelná při psychickém napětí, vyčerpání nebo stresu. Poradí si také s nervozitou a nespavostí.

Levandule má výborné dezinfekční a antiseptické účinky a podporuje regeneraci tkání. Můžete ji tak využít jako podporu hojení drobných oděrek, popálenin nebo při štípnutí hmyzem. Je ale výborná i k péči o citlivou pleť, kterou zklidní a zbaví ji nepříjemných pocitů pnutí. Vhodná je ale i k péči o pleť suchou, zralou nebo aknózní. Levandulový éterický olej také pomáhá zmírňovat bolesti hlavy a posilovat organismus při chřipce či nachlazení.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: Demeter, BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Tip: V ojedinělých případech lze použít na pokožku nezředěný. Např. když potřebujete zklidnit komáří štípnutí nebo vydesinfikovat řeznou ránu. U citlivějších jedinců je ale nutné provést test snášenlivosti. Je vhodný pro domácí výrobu kosmetiky a parfémů.

Upozornění: Éterický olej nepoužívejte při nízkém krevním tlaku. Těhotné ženy mohou používat éterický olej levandule v polovičním ředění od ukončeného třetího měsíce gravidity (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. U citlivých osob neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje její životnost. Lze jej používat v přítomnosti dětí od šesti let věku.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

DIY: Vyrobte si vlastní antibakteriální gel

Z deníku BiOOO matky v přípravě: V očekávání

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?

Naposledy jste prohlíželi