Medikomed Ločidlo 5 ml

Medikomed Ločidlo 5 ml

Značka: Medikomed
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej z ločidla má významný vliv při rozmanitých psychosomatických onemocněních, zmírňuje bolesti všeho druhu a ulevuje při nadměrném psychickém či fyzickém vypětí.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Medikomed Ločidlo je rostlinná silice z ločidla galbanového. Tento keř pěstovaný v Sýrii a Turecku není u nás příliš známý, avšak překvapí vás svými pozoruhodnými účinky na psychickou i fyzickou stránku organismu. Éterický olej z ločidla má příjemnou zelenou vůni s balzamickými tóny.

Esenciální olez z ločidla galbanového je často využíván především v případě rozmanitých psychosomatických obtíží. Je doporučován při záchvatech paniky, příznacích stresu a zklidňuje nervové vypětí. Přináší celkové uklidnění a podporuje relaxaci.

Ločidlo má také vliv při onemocněních dýchacích cest, zejména pak průdušek a hrtanu. Ulevuje při infekčních bronchitidách a odstraňuje dráždivý kašel. Má příznivý vliv při poruchách trávení a zmírňuje bolesti namáhaného svalstva či žaludeční křeče.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pro rychlý účinek nařeďte éterický olej čistým rostlinným olejem a aplikujte na pokožku. Éterický olej nepoužívejte nezředěný.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?