Weleda Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku 200 ml

Weleda Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku 200 ml

(5 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
230
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 29. 7. u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Mandlový sprchový krém je obzvlášť vhodný pro pravidelnou péči o citlivou pokožku. Spojení mandlového oleje s bambuckým máslem a rostlinnými tenzidy jemnou pleť účinně myje bez nežádoucího podráždění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Mandlový sprchový krém Weleda je obzvlášť vhodný pro pravidelnou péči o citlivou pokožku. Spojení mandlového oleje s bambuckým máslem a rostlinnými tenzidy jemnou pleť účinně myje bez nežádoucího vysušování či podráždění, o pokožku celého těla pečuje, vyživuje ji a zanechává vláčnou na dotek.

Sprchový krém má příjemnou hutnou konzistenci díky obsahu mandlového oleje a bambuckého másla. Tyto látky jsou bohaté na vysoký podíl nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů, které citlivou pleť intenzivně vyživují a současně chrání před podrážděním. Společně s cukernými tenzidy tvoří krémovou pěnu, která pleť spolehlivě myje a zanechává ji jemnou.

Složení sprchového krému je navíc obohaceno o extrakty z mořských řas, které kůži dodávají pružnost, pevnost a podporují její zdravý vzhled. Mandlový sprchový krém je skvělým společníkem pro majitele suché citlivé pokožky i pro všechny, kdo mají rádi jemnou marcipánovou vůni mandlí.

Čistota a hydratace v jednom

Sprchový krém Weleda je produkt, který spojuje dvě funkce do jednoho výrobku. Dokáže šetrně čistit pokožku a odstranit z ní veškeré nečistoty, zároveň jí ale dodává vydatnou péči a zanechává ji příjemně vláčnou. Sprchový krém Weleda neobsahuje syntetické tenzidy, které mohou pokožku vysušovat či dráždit, naopak má v sobě pouze šetrná cukerná pěnidla, která jsou mnohem ohleduplnější k pokožce.

Jemný a bohatý krém

Tento sprchový krém je tak skvělou volbou pro ty, kdo netolerují klasické sprchové gely a jejich pokožka je náchylná k vysušení. Sprchový krém Weleda pokožku důkladně umyje a dodá jí potřebnou hydrataci, zároveň nenarušuje ochranný hydrolipidový kožní film, takže je vhodný pro všechny typy pokožky včetně suché a namáhané.

Hřejivá vůně

Sprchový krém Weleda nabízí široké spektrum parfemací, ze kterých si vyberete podle momentální nálady. Mandlová varianta voní velmi jemně po mandlích a marcipánu a je vhodná pro ty, kdo jsou přecitlivělí na výraznou parfemaci. Mandlové aroma uklidní vaši mysl a působí velice příjemně a hřejivě. Mandlový sprchový krém je také velice vhodný pro citlivou pokožku.

Přírodní složky

Sprchový krém obsahuje pouze přírodní ingredience a i jeho parfemace je přírodního původu. Mandlový olej dodává tomuto přípravku bohatou krémovou konzistenci a účinně brání vysušení pokožky. Navíc jí dodává výživu a zanechává ji hedvábně jemnou po celý den. Glycerin pak podporuje hydrataci a uzamyká ji v hlubokých vrstvách pokožky.

Použití: Sprchový krém naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyje vodou.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Mandel

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Vonné složky: mandle

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

4 pravidla pro péči o citlivou pleť

4 řešení pro citlivou pleť a pokožku

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Mandlové pohlazení od Weledy

Pozor křehké! Jak na citlivou pleť

Užijte si den s Weledou

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Vonné složky: mandle

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Mandel

Nenašli jste to pravé? Co tohle?

Naposledy jste prohlíželi