Weleda Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku 200 ml

Weleda Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku 200 ml

(5 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
230
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Mandlový sprchový krém je obzvlášť vhodný pro pravidelnou péči o citlivou pokožku. Spojení mandlového oleje s bambuckým máslem a rostlinnými tenzidy jemnou pleť účinně myje bez nežádoucího podráždění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Mandlový sprchový krém Weleda je obzvlášť vhodný pro pravidelnou péči o citlivou pokožku. Spojení mandlového oleje s bambuckým máslem a rostlinnými tenzidy jemnou pleť účinně myje bez nežádoucího vysušování či podráždění, o pokožku celého těla pečuje, vyživuje ji a zanechává vláčnou na dotek.

Sprchový krém má příjemnou hutnou konzistenci díky obsahu mandlového oleje a bambuckého másla. Tyto látky jsou bohaté na vysoký podíl nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů, které citlivou pleť intenzivně vyživují a současně chrání před podrážděním. Společně s cukernými tenzidy tvoří krémovou pěnu, která pleť spolehlivě myje a zanechává ji jemnou.

Složení sprchového krému je navíc obohaceno o extrakty z mořských řas, které kůži dodávají pružnost, pevnost a podporují její zdravý vzhled. Mandlový sprchový krém je skvělým společníkem pro majitele suché citlivé pokožky i pro všechny, kdo mají rádi jemnou marcipánovou vůni mandlí.

Čistota a hydratace v jednom

Sprchový krém Weleda je produkt, který spojuje dvě funkce do jednoho výrobku. Dokáže šetrně čistit pokožku a odstranit z ní veškeré nečistoty, zároveň jí ale dodává vydatnou péči a zanechává ji příjemně vláčnou. Sprchový krém Weleda neobsahuje syntetické tenzidy, které mohou pokožku vysušovat či dráždit, naopak má v sobě pouze šetrná cukerná pěnidla, která jsou mnohem ohleduplnější k pokožce.

Jemný a bohatý krém

Tento sprchový krém je tak skvělou volbou pro ty, kdo netolerují klasické sprchové gely a jejich pokožka je náchylná k vysušení. Sprchový krém Weleda pokožku důkladně umyje a dodá jí potřebnou hydrataci, zároveň nenarušuje ochranný hydrolipidový kožní film, takže je vhodný pro všechny typy pokožky včetně suché a namáhané.

Hřejivá vůně

Sprchový krém Weleda nabízí široké spektrum parfemací, ze kterých si vyberete podle momentální nálady. Mandlová varianta voní velmi jemně po mandlích a marcipánu a je vhodná pro ty, kdo jsou přecitlivělí na výraznou parfemaci. Mandlové aroma uklidní vaši mysl a působí velice příjemně a hřejivě. Mandlový sprchový krém je také velice vhodný pro citlivou pokožku.

Přírodní složky

Sprchový krém obsahuje pouze přírodní ingredience a i jeho parfemace je přírodního původu. Mandlový olej dodává tomuto přípravku bohatou krémovou konzistenci a účinně brání vysušení pokožky. Navíc jí dodává výživu a zanechává ji hedvábně jemnou po celý den. Glycerin pak podporuje hydrataci a uzamyká ji v hlubokých vrstvách pokožky.

Použití: Sprchový krém naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyje vodou.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Mandel

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Vonné složky: mandle

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

4 pravidla pro péči o citlivou pleť

4 řešení pro citlivou pleť a pokožku

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Mandlové pohlazení od Weledy

Pozor křehké! Jak na citlivou pleť

Užijte si den s Weledou

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Vonné složky: mandle

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Mandel

Nenašli jste to pravé? Co tohle?