Weleda Men 24h Deo Roll-on 50 ml

Weleda Men 24h Deo Roll-on 50 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
209
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 29. 7. u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks / Praha, Karlín > 1 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Deo roll-on Men vás přirozeně ochrání před tělesným zápachem a současně potěší kořeněnou vůní s dřevitými tóny. Esenciální oleje tvoří příjemně nahořklou vůni s tóny vavřínu, citronové trávy a rozmarýny.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Deo roll-on Weleda Men vás přirozeně ochrání před tělesným zápachem a současně potěší svou kořeněnou vůní s dřevitými tóny. Jemné složení bez obsahu hliníkových solí je šetrné a přesto účinné, neucpává póry a ani neomezuje přirozené funkce pokožky.

Deo roll on je inspirován sytou kořeněnou vůní, která provází celou řadu Men. Spojuje v sobě esenciální oleje, které tvoří příjemně nahořklou vůni s tóny vavřínu, citronové trávy a rozmarýny. Deodorant vás navíc účinně ochrání před zápachem, a to díky kombinaci květové vody z vilínu viržinského a výtažkům z lékořice. Deodorant tak působí přirozeně antibakteriálně, eliminuje pach potu a současně zklidňuje a regeneruje pokožku v podpaží.

Svěžest po celý den

Deo roll-on s jemně kořeněnou mužnou vůní vás dlouhodobě ochrání proti nepříjemnému zápachu a dodá vám pocit celodenní svěžesti. Kuličkový deodorant Weleda vám poskytne dlouhotrvající ochranu díky přírodním výtažkům a éterickým olejům, jež mají přirozené antibakteriální vlastnosti, čímž brání množení bakterií rozkládajících pot. Deodorant vás tak nejen účinně ochrání, ale zároveň zanechá podpaží příjemně provoněné po celý den. 

Energie a osvěžení

Sytá kořeněná vůně provázející celou řadu Weleda Men pak působí na všechny vaše smysly. Esenciální olej z vavřínu se skvěle snoubí z esencí z rozmarýnu a citronové trávy v příjemnou kořeněnou a svěží kombinaci. Deodorant Weleda Men je navíc maximálně šetrný k pokožce podpaží, neblokuje funkci kožních pórů, jen je mírně stahuje, čímž pocení omezuje, ale nezastavuje jej úplně. Zároveň nezpůsobuje podráždění díky absenci syntetických ingrediencí a nezanechává ulepený pocit. 

Přírodní ochrana proti zápachu

Deodorant Weleda je skvělou alternativou ke klasickým deodorantům obsahujícím hliníkové soli, jež mohou mít negativní vliv na naše zdraví. Neobsahuje žádné sloučeniny hliníku a tvoří jej pouze přírodní ingredience, které neucpávají kožní póry a nechávají pokožku normálně dýchat, na druhou stranu ale brání proti nepříjemnému pachu. Éterické oleje rozvíjejí svoji vůni se zvyšující se teplotou pokožky, a tak vás efektivně ochrání proti zápachu i během náročného dne či při vyšší fyzické námaze.

Použití: Malé množství deodorantu aplikujte na suchou pokožku podpaží nejlépe ihned po koupeli a nechte vstřebat. V případě potřeby aplikaci obnovte kdykoliv během dne.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Men

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Éterický olej Vavřín

Krása z přírody, která překonává čas

Potraviny, které způsobují nadměrné pocení

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Men

Nenašli jste to pravé? Co tohle?

Naposledy jste prohlíželi