KALU Menstruační houby, sada

KALU Menstruační houby, sada 3 ks, vel. M (5-6 cm)

KALU Menstruační houby, sada

528
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Sada tří minerálních menstruačních houbiček střední velikosti k dámské intimní hygieně v praktickém pytlíčku z bio bavlny.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Menstruační houbičky jsou skvělou ekologickou alternativou běžným menstruačním pomůckám jako jsou tampony ze syntetických materiálů. Houbička obsahuje mořské minerály a působí antisepticky. 

V této sadě KALU najdete:

  • 3x menstruační houbičku (minerální) velikosti M (5-6 cm)
  • praktický pytlíček z bio bavlny

Velikost M se svou absorpční kapacitou dá přirovnat cca 1 tamponu velikosti „normal“. Je vhodná pro ženy s obecně středně silnou menstruací, nebo pro období mezi nejsilnější fázi v prvních dnech a nejslabší na konci.

Minerální menstruační houba

  • je medově hnědá, což je její přirozená barva z moře
  • díky kratšímu procesu čištění nedochází ke ztrátě její barvy a přirozených minerálů
  • zároveň kratší vymývání nezpůsobuje menší hygienickou čistotu, než u žlutých houbiček

Hlavní benefity menstruačních houbiček

  • 100% PŘÍRODNÍ - mořská houba je 100% přírodní produkt z obnovitelných zdrojů, 100% rozložitelná - ctíte zero waste
  • POHODLNÁ - po namočení je houbička velmi jemná a měkoučká. Snadno se zavádí, skvěle se přizpůsobí ženskému tělu a díky tomu o ní nebudete ani vědět.
  • VYSOCE ABSORPČNÍ - navzdory velikosti houby, její struktura zajišťuje vysoce absorpční schopnost.

Menstruační houby jsou přírodní produkt, proto se mohou mírně lišit ve tvaru, barvě a velikosti. Jejich životnost je až 6 měsíců - vždy však záleží na tom, jak se o ně staráte.

Použití: Před prvním použitím důkladně propláchněte ve vodě. Houbičku mačkejte, až když je nasáklá vodou, aby se nepoškodila její struktura. Stlačením v ruce vyždímejte vodu a houbu prsty zaveďte do pochvy, jako tampon. Po nasáknutí houby (podle fáze a intenzity menstruace, dle vašich zvyklostí) houbu vyjměte a vypláchněte v tekoucí vlažné nebo studené vodě. Poté můžete použít znovu.

Tip: Houba pojme veškerou tekutinu a partneři jistě ocení, že se můžete milovat i v době periody a houba ani jednomu z vás nebude překážet. (Houba neslouží jako antikoncepce, ani ochrana proti pohlavně přenosným nemocem).

Údržba: Při používání během menstruace se nasáklá houba po vyjmutí proplachuje pod tekoucí vodou a znovu se používá. Po skončení menstruace je nutné houbu řádně vyčistit a vydezinfikovat, aby nedošlo k množení bakterií. Důkladné čištění je zajištěno vodní lázní s rozpuštěnou mořskou solí. Správné zacházení a péče o houbičku prodlužuje její životnost. JAK NA TO? Po skončení menstruace houbu řádně vymyjte pod tekoucí vodou a na 5 hodin ponořte do vodní lázně s rozpuštěnou mořskou solí. Na 1,5 dcl použijte přibližně 1 čajovou lžičku soli. Poté houbu opět důkladně propláchněte a nechcte uschnout. Takto bude opět připravena k dalšímu použití.

Česká firma KALU byla založena v roce 2019 a zabývá se výrobou zejména menstruačních hubiček, které slouží jako 100% přírodní menstruační tampon, bez chemie, barviv a parfemací a je biologicky rozložitelná. Mořské houby, ze kterých jsou menstruační houbičky vyráběny, pochází z Jaderského moře z obnovitelných zdrojů. Jsou šetrně zpracovávány a pečlivě čištěny.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Ing. Kateřina Lustyková, Příčná 49 , 543 03, Vrchlabí 3, Česká republika

Z blogu1

Přirozená menstruace

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Menstruační houba / Michaela 31. 7. 2023 13:23

Používala jsem rok bělené, ty byly naprosto skvělé, měkké... vůbec jsem nevěděla, že v sobě něco mám. ???? Nedávno jsem si koupila tyto minerální a hrůza. Jsou podstatně drsnější a pro me nevyhovující. Byla jsem od nich šíleně rozedřená. Velké zklamání.

Spokojenost / Kateřina 1. 4. 2023 07:17

Je to jednoduché, snadné, pohodlné. Vlastně o tom, že máte své dny skoro nevíte.:)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?