Faran Minerální pudr Sheer Shimmer (Glow)

Faran Minerální pudr Sheer Shimmer (Glow) 6 g, 30 ml

Faran Minerální pudr Sheer Shimmer (Glow)

Značka: Faran
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Luxusní sypký minerální pudr obsahuje slídu, která jemně odlehčuje vzhled naneseného pudru. Jemné minerální složení pudru neucpává póry a vydrží celý den až do večerního odlíčení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

100% přírodní složení. 10 % ingrediencí v bio kvalitě. Takový je minerální rozjasňující pudr Faran.

Luxusní sypký minerální pudr dodává pleti elegantní zářivý vzhled. Obsažená slída jemně odlehčí vzhled naneseného pudru, vzhled není zcela matný, ale matný s velmi jemnými třpytkami, které pomohou lépe sjednotit vzhled pleti na rozdíl od zcela matných pudrů. Jemné minerální složení pudru neucpává póry a je vhodné i pro mastnou problematickou pokožku. Dokonale přilne k pleti a vydrží celý den až do večerního odlíčení. Odstín Sheer Shimmer je lehce bronzový, spíše tmavší a vhodný pro opálenou pleť, které dodá smyslnou barvu a odlesky.

Sypký pudr můžete využít i jako přísadu do svého oblíbeného tělového nebo pleťového krému. Získáte tak krémový rozjasňovač, který můžete použít pro zvýraznění líčení nebo jako třpytivou tělovou péči. Pudr do sebe absorbuje mastnotu, je tak vhodný i pro mastnou pleť. Díky svému lehkému přírodnímu složení nevysušuje, ale podporuje přirozenou krásu pleti.

Kosmetika Faran obsahuje čisté přírodní ingredience, které hloubkově vyživují a hydratují pleť. Tato kosmetika neobsahuje vodu, ale účinné rostlinné látky, které přinesou krásu i vaší pleti. Zatímco pečující kosmetika Faran je plná výživných voňavých ingrediencí, dekorativní řada obsahuje 100% čisté přírodní minerály, které dodávají pleti krásu v mnoha odstínech.

Použití: Širším štětcem naneste pudr na make-up nebo přímo na pleť, ideálně po použití hydratačního krému, který funguje zároveň jako podkladová báze. Nejprve naneste pudr na střed obličeje, čelo a bradu. Potom jemně na strany, aby nanesení bylo sjednocené. Nezapomeňte nanést malé množství i na krk, dekolt, odhalené ruce a nohy pro dokonalý výsledek.

Tip: Pro nenápadně rozjasněnou pleť přimíchejte minerální rozjasňovací pudr do minerálního make-upu Faran. Nebo rozjasňující prášek přidejte do vašeho oblíbeného tělového mléka, získáte tak třpytivý tělový krém pro slavnostní příležitosti.

Upozornění: Pouze na objednávku. Doobjednáme na základě poptávky. Dodací lhůta 20-40 dní.

Izraelská firma NatureScent vyrábějící kosmetiku značky Faran byla založena roku 1999. Cílem bylo vyvinout 100% přírodní kosmetiku inspirovanou pouštní přírodou a jedinečným kráterem Ramon, který se nachází na dohled od továrny společnosti. Pro produkty značky Faran je typická jejich vysoká kvalita a unikátní složení.

Odstín: střední

Produktové řady: Faran Beauty Line

Výrobce: Nature Scent, Ltd., Har-Ardon 12 , 80600, Mizpe Ramon, Izrael

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

4 rady pro minerální make-up a začátečníky

Faran: Kosmetika z pouště

Pudry – jak dobře vybrat a správně nanášet

S minerály ke krásné pleti

Tipy pro zářivou a rozjasněnou pleť

Zeptejte se, na co chcete: minerální oční stíny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?