Lavera Mléko opalovací pro děti SPF 20, Sun Sensitive 75 ml

Lavera Mléko opalovací pro děti SPF 20, Sun Sensitive 75 ml

Značka: Lavera
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Středně vysoká sluneční ochrana. 100% minerální ochrana pro každý typ pokožky. Ideální pro alergicky reagující a extrémně citlivou pokožku kojenců a dětí. Obsahuje účinné látky z kořene lékořice, BIO rakytníkový a pupalkový olej, které jemně pečují o pokožku a působí protizánětlivě. Účinnou ochranu buněčných membrán zajišťuje vitamin E, který spolu s BIO lecitinem chrání přirozený ochranný film po

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Středně vysoká sluneční ochrana. 100% minerální ochrana pro každý typ pokožky. Ideální pro alergicky reagující a extrémně citlivou pokožku kojenců a dětí. Obsahuje účinné látky z kořene lékořice, BIO rakytníkový a pupalkový olej, které jemně pečují o pokožku a působí protizánětlivě. Účinnou ochranu buněčných membrán zajišťuje vitamin E, který spolu s BIO lecitinem chrání přirozený ochranný film pokožky.

certifikáty: BDIH, VEGAN
vhodné pro: ochranu pokožky před sluncem
konzistence: tekutá
barva: světle žlutá
balení: plastový obal s rozprašovačem

produktová řada: SUN SENSITIVE
* širokospektrá 100% minerální ochrana před UVA, UVB a UVC zářením
* voděodolná a účinná ihned po nanesení
* nevstřebává se do kůže a neobsahuje syntetické UV filtry

INCI: Aqua, Glycine Soja Oil*, Zinc Oxide,Titanium Dioxide, Alcohol*, Lysolecithin, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil*, Sodium Lactate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Lecithin, Hydrogenated, Palm Glycerides, Xanthan Gum, Stearic Acid, Alumina, Tocopherol, Betaglucan, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Ascorbyl Palmitate, Calendula Officinalis Extract*, Hammamelis Virginiana Water*. Rosa Damascena Water Distillate*, Parfum**, Citral**, Coumarin**, Eugenol**, Geraniol**, Citronellol**, Benzyl Benzoate, Limonene**, Linalool**, CI 75810 (chlorofyl)
*suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství
**přírodní esenciální oleje


země původu značky: Německo
charakteristika značky: Lavera znamená latinsky "pravdivost, opravdovost" a její dosavadní historie od roku 1975 je spjata s Thomasem Haasem, zakladatelem přírodní kosmetiky Lavera. Firma Laverana GmbH začínala jako malý rodinný podnik na jednom statku poblíž Hannoveru a v průběhu doby se změnila ve firmu se stovkou zaměstnanců, která dnes vyrábí kontrolovanou přírodní kosmetiku ve vlastních prostorách v krásné oblasti Deistergebirge. Od samého počátku se firma vyhýbá syntetickým složkám a používá pouze rostlinné suroviny. Středem pozornosti byla vždy stoprocentně šetrná péče o pleť a zachování přírodních zdrojů a ekosystémů. V dnešním věku alergií se na první místo dostala absolutní snášenlivost pokožky. Dnes zahrnuje sortiment lavery jedenáct výrobkových řad, které pokrývají rozmanité oblasti péče o tělo (péči o tvář, tělo, vlasy, zuby a ochranu proti slunci, rovněž i dekorativní kosmetiku).

kontakt na výrobce:
Laverana GmbH & Co. KG
Am Weingarten 4
D-30974 Wennigsen
Germany

webové strány značky:
www.lavera-kosmetika.cz

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Lavera Sun Sensitive

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Preventivní ochrana před slunečními paprsky

Připravte pokožku na léto

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?