two cosmetics Multi-tasking vitaminové sérum 50 ml

two cosmetics Multi-tasking vitaminové sérum 50 ml

Značka: two cosmetics
Certifikáty: VEGAN
Certifikát VEGAN
Balení:
524
Momentálně vyprodané na e-shopu

Pleťové sérum s vitaminem B3 je vhodné pro mastnou a problematickou pokožku. Reguluje tvorbu mazu a sjednocuje tón pleti. Je vhodný také pro pleť trpící růžovkou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Multi-tasking vitaminové sérum od značky two cosmetics je vhodné pro všechny typy pleti, zejména pro aknózní a mastnou. Obsahuje niacinamid nebo-li vitamín B3, který zlepšuje vzhled rozšířených pórů, reguluje produkci mazu a sjednocuje tón pleti. Díky protizánětlivému účinku je vhodný pro aknózní pleť, pokožku s psoriázou či rosaceou.

Pleťové sérum s niacinamidem pomáhá chránit pokožku před ztrátou vlhkosti a dehydratací tím, že zlepšuje její přirozenou produkci ceramidů posilujících pokožku. Vitamin B3 perfektně spolupracuje i s jinými aktivními látkami, jako AHA kyseliny, kyselinou hyaluronovou, bakuchiolem či vitamínem C.

Zinečnatá sůl kyseliny pyrrolidon karboxylové má významnou roli v regulaci kožního mazu, hydrataci pleti a také má antimikrobiální účinky. Allantoin zjemňuje a hydratuje pokožku, má zklidňující a antimikrobiální vlastnosti.

Vitaminové sérum:

- zvyšuje hydrataci, podporuje syntézu kolagenu

- redukuje zarudnutí

- chrání pleť před předčasným stárnutím, poškozením UV zářením

- podporuje hojení akné či růžovky.

- reguluje tvorbu kožního mazu, stahuje rozšířené póry
 
- vhodné pro vegetariány a vegany
 

Použití: Sérum aplikujte na vyčištěnou a zvlhčenou pleť hydrolátem. Můžete ho nanést i na krk a dekolt. Následně můžete použít oblíbený krém. Při ranní aplikaci séra nezapomeňte v posledním kroku rutiny nanést na obličej ochranný faktor. Před každým použitím sérum důkladně promíchejte. Fotografie je ilustrační, barevnost produktu se může v jednotlivých šaržích lišit.

Tip: Pokud bojujete se suchou pokožkou, ukázalo se, že aplikace niacinamid zvyšuje hydratační schopnost, takže povrch pokožky lépe odolává ztrátě vlhkosti, která vede k opakované suché, napnuté, šupinaté pokožce.

Two cosmetics je mladá, svěží slovenská značka, která ručně vyrábí 100% přírodní kosmetické produkty vhodné pro vegany a vegetariány. V nabídce najdete balzámy na rty, tuhé mýdla, šumivky do koupele, tuhé šampony, kondicionéry, tělová másla, sprchové želé, kolekci pro maminky a dětičky a pleťovou péči. 

Typ pleti: mastná pleť, problematická pleť a akné, rozšířené žilky a rosacea, smíšená pleť

Výrobce: two s.r.o., Klemensova 2514/1 , 811 09, Bratislava,

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Multifunkční a nepostradatelný vitamín C!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Jana 4. 10. 2022 23:02

doopravdy by mě zajímalo, zda někomu doopravdy vyhovuje... já jsem poměrně rozpolcená, samotné složky séra mi vyhovují, ale ta lepkavá hutná forma séra, která po zaschnutí zanechává na pleti silný filtry na který se špatně nanáší další přípravky mi tedy nevyhovuje vůbec

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?