Taoasis Myrha, Bio 5 ml

Myrrhe BIO 5 ml

Taoasis Myrha, Bio 5 ml

Myrrhe BIO 5 ml

444
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: 29. 7. u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Esenciální olej Myrha má velmi výraznou, kořeněnou až balzamickou vůni, která má dezinfekční či antibakteriální účinky. Je vhodná při nachlazení, hormonální nerovnováze či zažívacích obtížích.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Esenciální olej Taoasis Myrha má typickou vůni, která je velmi pronikavá a snoubí se v ní balzamické a kořeněné tóny. Má příznivé účinky na fyzické tělo i psychiku a nabízí dezinfekční či antibakteriální účinky. Můžete ji používat jak samostatně, tak v kombinacích, a to třeba se santalovým dřevem nebo mandarinkou.

Myrha je vynikajícím prostředkem při nachlazení. Napomáhá rozpouštět hleny, a tím uvolňovat dýchací cesty. Působí také proti otokům sliznic. Je vhodná nejen při sezónní rýmě na jaře či na podzim, ale i v případě bronchitidy nebo různých zánětů dýchacích cest. Myrhová silice se osvědčila také při potížích hormonální sféry, a to zejména při menstruačních potížích. Je ale vhodná i při hormonální nerovnováze.

Éterický olej z myrhy vykouzlí díky svým balzamickým tónům uvolněnou atmosféru, která nabádá k relaxaci. Výborně provoní jakýkoliv interiér a současně neutralizuje nepříjemné pachy. Myrha také pozitivně ovlivňuje trávicí ústrojí. Je vhodná při nechutenství, bolestech břicha a nadýmání. Používá se také lokálně při potížích a afty, opary či paradontózou, a to pro své antiseptické a regenerační účinky a schopnost ničit choroboplodné zárodky.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: Demeter, BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné ženy, pacienty s hypotyreózou a děti do 10 let věku. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje její životnost.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Ostatní kategorie: Bio éterické oleje

Aromaterapeutické účinky: astma, hojení ran a zánětů, mastná pleť, problematická pleť a akné, žaludeční problémy , zralá pleť

Produktové řady: Taoasis Jednodruhové ÉO

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Myrha - vzácná pryskyřice s léčivými účinky

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Voňaví kouzelníci Taoasis

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Taoasis Jednodruhové ÉO

Nenašli jste to pravé? Co tohle?

Naposledy jste prohlíželi