Yage Organics Noční olejové sérum s retinolem proti vráskám 15 ml

Yage Organics Noční olejové sérum s retinolem proti vráskám 15 ml

Značka: Yage Organics
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťové sérum obsahuje kombinaci 15 nejúčinnějších přírodních rostlinných olejů s vitamíny a fosfolipidy, které s planktonem a retinolem pomáhají zmírňovat výskyt drobných vrásek a pigmentových skvrn.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Noční olejové sérum s retinolem proti vráskám od značky Yage Organics obsahuje kombinaci 15 nejúčinnějších přírodních rostlinných olejů s 11 dalšími výživnými ovocnými a rostlinnými výtažky, vitamíny a fosfolipidy, které s planktonem a retinolem pomáhají zmírňovat výskyt drobných vrásek a pigmentových skvrn.

Černý rybíz je díky svému optimálnímu poměru esenciálních omega-6 a omega-3 mastných kyselin naším hrdinou pro zdravou pleť. Každá kapka tohoto intenzivního sametového oleje plného rostlinných výtažků s jedinečnými schopnostmi borůvky, baobabu, cacay, kamélie, maruly, arganového oleje a šípku revitalizuje suchou pleť, povzbuzuje regeneraci kožních buněk a tvorbu kolagenu. Svými mimořádnými omlazujícími a hojivými vlastnostmi působí na všechny vrstvy pokožky.

Patentovaná složka je exkluzivní směs mikrořas, která zabraňuje poškození DNA a buněčnému stárnutí. Díky revoluční relaxační účinnosti dokáže již za 15 dní snížit hloubku vrásek o 15 %, šupinatost pleti o 13 % a prozáří pleť o 10%.

Patentované fosfolipidy a jejich účinky:

Obnova a ochrana - fosfolipidy pomáhají opravit a obnovit přirozenou ochrannou bariéru naší pokožky. Napodobují lamelární strukturu extracelulárního matrixu a tvoří ochrannou vrstvu proti ztrátě vody. Rejuvenace - fosfolipidy jsou klíčové molekuly zapojené do procesu tvorby a obnovy pokožky. Významně působí proti viditelným známkám stárnutí pleti na buněčné úrovni a zároveň podporují hlubší penetraci.

Energeticky ošetřeno a zesíleno vysokými vibracemi měsíčního kamene.

Použití: Pleťový olej používejte každý večer po obvyklém očištění pleti. Jemným krouživým hlazením rozetřete pár kapek oleje po celé tváři, krku a dekoltu. Lze použít samostatně nebo po hydrataci esencí Aqua Splash. Pokud olej před nanesením smícháte se sérem Hello Beautiful, účinky budou ještě intenzivnější.

Přírodní kosmetika Yage Organics představuje převrat ve vnímání kosmetiky. Jejich pleťové oleje, séra, masky nebo krémy jsou jedinečné svým botanickým složením, ale také dávkou energie, kterou jim předávají krystaly a drahé kameny. Yagé vytváří komplexní deseti krokový rituál péče o pleť využívající principy aromaterapie, ajurvédy nebo sofistikovaného korejského systému péče o pleť.

Typ pleti: všechny typy pleti

Výrobce: Yage organics s.r.o., Šmeralova 130/5 , Praha 7, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?