Santaverde Ochranné sérum, age protect 30 ml

Santaverde Ochranné sérum, age protect 30 ml

Santaverde Ochranné sérum, age protect 30 ml

Značka: Santaverde
Certifikáty: NATRUE, FSC, LEAPING BUNNY, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát FSCCertifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ochranné bezvodé sérum intenzivně regeneruje zralou pokožku za pomoci Aloe vera šťávy, výtažky z květů aloe a pečujících olejů z malin a rakytníku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ochranné sérum Santaverde age protect brání zralou pokožku před známkami stárnutí a současně eliminuje viditelnost vrásek i drobných linek. Koncentrované sérum obsahuje Aloe vera šťávu, rakytníkový olej a další bylinné extrakty. Je tak nabité antioxidanty a pečujícími látkami, které aktivně podporují obnovu pokožky a uzamykají potřebnou hydrataci.

Ochranné bezvodé sérum intenzivně regeneruje zralou pokožku za pomoci Aloe vera šťávy, výtažku z květů aloe a pečujících olejů z malin a rakytníku. Tyto účinné látky jsou plné antioxidantů a vitaminů, regenerují i hlubší vrstvy pokožky a podporují přirozenou obnovu pleti.

O aktivní obnovu pleti se postará také kyselina hyaluronová, která společně s Aloe vera šťávou pokožku hydratuje do hloubky, lehce ji tonizuje a vypíná. Koncentrované sérum se tak snadno postará o ochranu pokožky před známkami stárnutí, zároveň zmírní viditelnost stávajících nedokonalostí a zanechá pokožku vláčnou a jemnou na dotek.

Použití: Malé množství séra aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a nechte vstřebat. Používejte nejlépe v kombinaci s denním a nočním krémem Santaverde.

Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu Aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: SANTAVERDE - Gesellschaft für Naturprodukte mbH, Klärchenstraße 11 , 22299, Hamburg, Německo

Z blogu6

Maliny a jejich účinky na zdraví

Nebojte se věku: Zlatá pravidla anti-age

Péče o citlivou pokožku se Santaverde

Santaverde: Jak rozpoznat přírodní a rádoby přírodní kosmetiku

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Vše, co jste kdy chtěli vědět o séru, ale báli jste se zeptat

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?