Saloos Olejový extrakt rakytníkový, bio 50 ml

Saloos Olejový extrakt rakytníkový, bio 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
160
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Rakytník napomáhá hojení a regeneraci, zatímco slunečnicový a sezamový olej hydratují a vyživují namáhanou pokožku. Účinně napomáhá při hojení akné, ekzémů a lupénky. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Rakytníkový olej Saloos je regeneračním elixírem, který se postará o poškozenou a oslabenou pokožku. Rakytník napomáhá hojení a regeneraci, zatímco slunečnicový a sezamový olej hydratují a vyživují namáhanou pokožku.

Rakytníkový extrakt má intenzivní protizánětlivé a regenerační účinky a velmi příznivě působí při kožních potížích. Účinně napomáhá při hojení akné, ekzémů a lupénky. Vysoká koncentrace účinných látek z rakytníku řešetlákového je zárukou výrazných účinků tohoto olejového extraktu. Hodí se i pro péči o jemnou dětskou pokožku.

Extrakt zvyšuje pružnost a elasticitu pokožky, udržuje její přirozenou vlhkost, a tak zpomaluje proces jejího stárnutí. Je velmi vhodný například po ozařování, při léčbě popálenin či drobných kožních poranění, osvědčil se v péči o poškozené a lámavé vlasy formou zábalů.

Intenzivní regenerace pokožky

Olejový extrakt s obsahem rakytníku řešetlákovéhé je přípravkem, který využijete nejen pro uvolňující a regenerační masáž. Díky olejovému základu se z bylin uvolňuje větší množství účinných látek, které pak velice snadno pronikají do pokožky a podkožních tkání, kde působí. Olejový extrakt s rakytníkem je vhodný pro všechny typy pokožky.

Antioxidanty pro krásnou pokožku

Výtažek z rakytníku řešetlákového má hned několik významných vlastností. Je bohatý na vysoký obsah antioxidantů, které chrání pokožku před vlivy vnějšího prostředí a zároveň zpomaluje stárnutí kožních buněk díky ochraně proti volným radikálům. Rakytníkový extrakt tak pokožku udržuje dlouhodobě krásnou, pružnou a mladistvě vypadající. 

Podpora hojení

Rakytníkový extrakt je proto vhodný i pro péči o náročnou a zralou pokožku, která vyžaduje intenzivní výživu. Olej se velice snadno vstřebává a pokožku nezatěžuje. Podporuje přirozené regenerační procesy pokožky a urychluje obnovu kožních buněk, proto působí skvěle při hojení drobných ranek a lze jej použít také pro masáž jizev. 

Přírodní ingredience

Rakytníkový olejový extrakt odstraňuje nepříjemné pnutí pokožky a udržuje ji dlouhodobě pružnou a vláčnou. Je vhodný také jako regenerační zábal na suché či poškozené vlasy, kterým navrací lesk a elasticitu. Kvalitní přírodní oleje, slunečnicový a sezamový, intenzivně pečují o pokožku a zanechávají ji sametově hebkou. Rakytníkový olej je vhodný rovněž pro pokožku dětí. 

Použití: Vmasírujte do pokožky.

Skladování: Skladujte v chladu a suchu.

Upozornění: Čistě přírodní produkt, případná sedimentace není na závadu.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, mastná pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Užití: vnější

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

5 tipů na využití rakytníku

Aromaterapie pro děti

Jak pečovat o pokožku po opalování

Mocná síla severských rostlin

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Rakytník: Oranžový poklad

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?