KIDDYLICIOUS Ovocno-zeleninové knoflíčky Malina s řepou 6 g

KIDDYLICIOUS Ovocno-zeleninové knoflíčky Malina s řepou 6 g

KIDDYLICIOUS Ovocno-zeleninové knoflíčky Malina s řepou 6 g

Značka: KIDDYLICIOUS
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sušenky Knoflíčky jsou vhodné pro miminka od 9 měsíců. Pomohou vám překonat další milník v procesu odstavování a zároveň podpoří růst vašich miminek. Zavedením zeleninových příchutí do stravy umožníme miminkům prozkoumat nové chutě, což je nezbytné pro správné budoucí stravovací návyky. Můžete si vybrat ze 2 lahodných příchutí.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Knoflíčky jsou vhodné pro miminka od 9 měsíců. Pomohou vám překonat další milník v procesu odstavování a zároveň podpoří růst vašich miminek. Zavedením zeleninových příchutí do stravy umožníme miminkům prozkoumat nové chutě, což je nezbytné pro správné budoucí stravovací návyky. Můžete si vybrat ze 2 lahodných příchutí.

Značka KIDDYLICIOUS se zrodila v malé jídelně v Ealingu v západním Londýně již v roce 2009. Od té doby se společnost vyšplhala mezi globální uznávané značky se zdravými snacky pro kojence, batolata i předškoláky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Kiddylicious International Limited, 1st Floor, Rose House Bell Lane Office Village, Bell Lane , HP6 9JL, Amersham, Velká Británie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?