MÁDARA Pleťové sérum, Advanced Anti-Aging 30 ml

MÁDARA Pleťové sérum, Advanced Anti-Aging 30 ml

MÁDARA Pleťové sérum, Advanced Anti-Aging 30 ml

(4 hodn.)
Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťové sérum Time Miracle Mádara je prvním pleťovým sérem proti vráskám s vědecky prokazatelnou účinnosti a bez umělých přísad. Sérum má koncentrované efektivní složení, které působí proti vráskám a povadlé pleti intenzivněji a poskytuje výrazněji viditelnější výsledek než ostatní produkty řady Time Miracle.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťové sérum Time Miracle Mádara je prvním pleťovým sérem proti vráskám s vědecky prokazatelnou účinnosti a bez umělých přísad. Sérum má koncentrované efektivní složení, které působí proti vráskám a povadlé pleti intenzivněji a poskytuje výrazněji viditelnější výsledek než ostatní produkty řady Time Miracle.

Při pravidelném používání je pleť hladší a pevnější, vrásky jsou redukovány a pokožka je celkově omlazena, sérum velmi intenzivně i hydratuje. Unikátní formule séra neobsahuje vodu, ta je nahrazena březovou šťávou a bio buňky obnovujícím komplexem Galium7, který je tvořen extraktem ze svízelu syřišťového (lotyšky zvaného Mádara) a dalšími aktivními severskými rostlinami.

Řada Time Miracle

Řada kosmetiky proti vráskám Time Miracle značky Mádara byla vyvinuta po tříletém výzkumu ve spolupráci s dermatologickou klinikou a laboratoří na Lotyšské univerzitě. Produkty této řady mají koncentrované složení, neobsahují silikony, ale stále dokonale vyhlazují pleť. Struktura a složení produktů je postavena na malých molekulách frakcí bylinných olejů a biopolymerů, které se okamžitě vstřebávají a vyhlazují pleť. Účinnost produktů byla ověřena testováním in vivo a in vitro.

Řada Time Miracle se skládá z produktů, které jsou určeny pro ženy starší třiceti let a účinně chrání pleť. Předchází jejímu předčasnému stárnutí, snižují už vzniklé známky ochabování i stárnutí pleti a již vzniklé vrásky jsou po čase méně patrné.

Koncentrované sérum

Pokud chcete zvolit tu nejúčinnější prevenci proti vzniku prvních známek stárnutí, je vhodné do své každodenní pečující rutiny zařadit další přípravek navíc. Výhodou séra je maximální koncentrace účinných látek, které pronikají do pokožky a chrání proti vzniku vrásek a změně struktury pokožky. Sérum je koncipováno tak, aby poskytlo vaší pleti tu nejlepší péči a doplnilo váš běžný krém.

Mádara Pleťové sérum, Advanced Anti-Aging

Maximální účinnost

Sérum je součástí řady kosmetiky Time Miracle, která je určená právě pro pleť, u níž dochází k úbytku kolagenu a ztrátě elasticity v souvislosti se zvyšujícícm se věkem. Taková pokožka má své specifické požadavky a díky kvalitní kosmetice lze naštěstí procesy stárnutí pleti významně zpomalit. Toto hloubkové sérum má vysokou účinnost, jenž je ověřená testováním in vintro i in vivo.

Kvalitní přírodní složky

Pleťové sérum Advanced Anti-aging je přímo nabité pečujícími ingrediencemi. Neobsahuje vodu jako klasické pleťové krémy, nýbrž jeho základ tvoří březová voda, jenž má významné zklidňující a tonizující účinky. Jojobový olej, který je svou konzistencí nejblíže přirozenému kožnímu mazu, dodává pokožce výživu a pleť dlouhodobě vypíná,

Sametově hladká pokožka

Klíčovou složkou přípravku je pak komplex Galium7, který je tvořen extraktem ze svízelu siřišťového a dalšími bylinami rostoucími v nepříznivých podmínkách severského podnebí. Tento komplex stimuluje regenerační schopnosti pleti a podporuje obnovu kožních buněk. Díky tomu vyhlazuje povrch pokožky a dodává jí zářivý sametově hebký vzhled.

Použití: Naneste sérum na čistou a suchou pleť. Poté pokračujte vašim obvyklým krémem. Používejte dvakrát denně, ráno i večer.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Produktové řady: Mádara Time Miracle

Typ pleti: anti age

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

MÁDARA - Všechny odstíny červené

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Mocná síla severských rostlin

Obličejová gymnastika

Olej nebo sérum?

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Zázrak v jediné kapce - přírodní pleťová séra

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?