BART´S s.r.o. POTTY TABS učení na nočník rychle a snadno 20 tablet

BART´S s.r.o. POTTY TABS učení na nočník rychle a snadno 20 tablet

BART´S s.r.o. POTTY TABS učení na nočník rychle a snadno 20 tablet

135
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks

Dětské pleny Tablety na nočník slouží k naučení vašeho děťátka chodit na nočník. Zábavný způsob, který pomáhá budovat správné hygienické návyky!

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

POTTY TABS učení na nočník rychle a snadno BART´S s.r.o. jsou tablety, které představují skutečně zábavný způsob, jakým naučit vaše dítě chodit na nočník. Jejich vývin probíhal ve spolupráci s pediatry a dětskými psychology a jedná se tak o neobvyklý způsob jakým v dítěti budovat správné hygienické návyky nenásilnou, ale poutavou formou.

Použití tablet je skutečně velmi jednoduché. Stačí tabletu vložit do nočníku a nechat dítě vykonat jeho potřebu. Poté se tableta začne rozpouštět a s tím i měnit barvy a vydávat rozmanité zvuky. A jelikož je důležité udržet nestálou dětskou pozornost, balení obsahuje namíchané tři druhy tablet, které vytváří úplně jinou vizuální i zvukovou show. Vaše dítě tak nikdy nebude vědět, co ho čeká příště a je tudíž motivované nočník znovu použít. Proto než se nadějete, podaří se vám dítě odplenkovat. Balení je navíc kompaktně řešeno, aby bylo možné si ho vzít kamkoliv, a tak jste nemuseli přerušovat kontinuitu vytváření nového návyku.

Společnost BARTS má za cíl ulehčit život rodičům tak, aby byla péče o jejich děti zábavnější, přístupnější a šetrnější. Proto byly vyvinuty ve spolupráci s pediatry a dětskými psycholog šumivé tablety, které pomáhají s učením dětí k pravidelnému používání nočníku nenásilnou formou.

Výrobce: BART´S s.r.o., Kobylí 844 , 69110, Kobylí , Česká republika , tel: +420 723 022 242

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?