Khadí Prášek Amla bio - kondicioner & kúra 150 g

Khadí Prášek Amla bio - kondicioner & kúra 150 g

Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Khadi prášek Amla se získává ze semen plodů organicky pěstované amly (indický angrešt). Používá se buď spolu s rostlinnými barvami na vlasy Khadi nebo jako kondicionér a kúra po mytí vlasů šampónem. V případě použití prášku Amla ve směsi s rostlinnou barvou na vlasy Khadi čistá henna dochází k zintenzivnění jejího červeného odstínu. Khadi prášek amla představuje vynikající, absolutně přírodní kond

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Khadi prášek Amla se získává ze semen plodů organicky pěstované amly (indický angrešt). Používá se buď spolu s rostlinnými barvami na vlasy Khadi nebo jako kondicionér a kúra po mytí vlasů šampónem. V případě použití prášku Amla ve směsi s rostlinnou barvou na vlasy Khadi čistá henna dochází k zintenzivnění jejího červeného odstínu. Khadi prášek amla představuje vynikající, absolutně přírodní kondicionér po mytí vlasů. Vlasům dodává výjimečný objem a lesk. Zároveň vlasy intenzivně čistí. Prášek amla je přírodní zdroj vitamínu C a zásobuje vlasové kořínky základními živinami. Ovoce amla patří mezi plody s vůbec nejvyšším obsahem vitamínu C. Vyživující látky obsažené v amle působí proti vypadávání a šedivění vlasů. Pravidelná aplikace amly pomáhá vlasům udržet si svoji přirozenou barvu a lesk. Amla nezasahuje do ochranné vrstvy vlasů. Amla je vysoce účinná proti volným radikálům, jedná se o velmi silný antioxidant. Pokožka hlavy zůstává díky amle pružná. Používáním Khadi prášku Amla budete udržovat vlasy a pokožku svěží a zdravé.

certifikáty:
vhodné pro: vlasy, obličej i tělo
konzistence: prášek
barva: jílová
balení: kovový obal

použití: V závislosti na délce Vašich vlasů rozmíchejte 1-2 lžíce prášku s horkou vodou a vytvořte středně hustou pastu. Po vychladnutí na tělesnou teplotu ji naneste přímo do mokrých vlasů umytých šampónem. Nechte působit 10-15 minut. Delší doba působení v délce 30 minut zesiluje účinek na pokožku hlavy a vlasy. Vlasy opláchněte pouze vodou. Khadi prášek Amla lze použít ve směsi s rostlinnými barvami Khadi. Tipy pro použití: Pro dosažení ještě lepších výsledků smíchejte Khadi prášek Amla s Khadi prášky Shikakai a Reetha, a to v podílu jedné třetiny každé složky. Tato rostlinná pasta představuje účinný šampón a vynikající kondicionér. Další variantou je použití amly na obličej na způsob pleťové masky. Naneste pastu namíchanou z Khadi prášku amla na obličej a nechte ji 10 minut působit. Obličej omyjte důkladně vodou a poté použijte růžovou vodu Khadi. Khadi prášek Amla je možné použít na celé tělo. Upozornění pro ty, kdo mají chemicky odbarvené blond vlasy. V případě odbarvených blond vlasů postupujte prosím velmi opatrně. Vzhledem k narušení vlasové struktury by u odbarvených vlasů mohlo dojít k nežádoucímu tónu. Ten lze po několika umytích šampónem z vlasů vymýt, přesto byste si v případě takto ošetřených vlasů měli otestovat pastu na vzorku vlasů.
složení: A Emblica officinalis (organicky pěstovaná amla)

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.

kontakt na výrobce:
Khadi Naturprodukte
Zur Weser 5
31737 Reintein
Deutschland

webové strány značky:
www.khadi-cz.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Kúry a séra na vlasy

Typy vlasů: barvené vlasy, citlivá pokožka hlavy, jemné vlasy, normální vlasy, poškozené vlasy

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?