Khadí Prášek Shikakai - kondicioner & kúra 150 g

Khadí Prášek Shikakai - kondicioner & kúra 150 g

Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Khadi prášek Shikakai představuje vynikající rostlinný kondicionér a vlasovou kůru. Vlasům poskytuje intenzivní péči a čistí je. Ovoce shikakai, nazývané také "ovoce pro vlasy", je po tisíce let osvědčeným prostředkem používaným pro ošetření a čištění vlasů. Shikakai působí proti svědění pokožky hlavy a proti lupům. Posiluje vlasové kořínky a stimuluje růst vlasů. Shikakai má nízkou hodnot

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Khadi prášek Shikakai představuje vynikající rostlinný kondicionér a vlasovou kůru. Vlasům poskytuje intenzivní péči a čistí je. Ovoce shikakai, nazývané také "ovoce pro vlasy", je po tisíce let osvědčeným prostředkem používaným pro ošetření a čištění vlasů. Shikakai působí proti svědění pokožky hlavy a proti lupům. Posiluje vlasové kořínky a stimuluje růst vlasů. Shikakai má nízkou hodnotu pH a nenarušuje přirozenou ochrannou vrstvu pokožky hlavy. Vlasy zároveň obalí ochrannou vrstvou. Předchází třepení konečků vlasů. Obsahuje přírodní saponiny a vlasy čistí. Vašim vlasům dodá lesk a objem, vlasy jsou po aplikaci shikakai poddajné a snadno rozčesatelné.

certifikáty:
vhodné pro: ošetření a čištění vlasů
konzistence: prášek
barva: jílová
balení: kovový obal

použití: V závislosti na délce Vašich vlasů rozmíchejte 1-2 lžíce prášku s horkou vodou a vytvořte středně hustou pastu. Po vychladnutí na tělesnou teplotu ji naneste přímo do mokrých vlasů umytých šampónem. Nechte působit 10-15 minut. Delší doba působení v délce 30 minut zesiluje účinek na pokožku hlavy a vlasy. Vlasy opláchněte pouze vodou. Tip k použití: Khadi prášek SHIKAKAI lze velmi dobře kombinovat do směsí s Khadi prášky amla, reetha nebo Khadi senna / cassia. Můžete si tak připravit jedinečné, vysoce účinné vlasové kúry, 100% přírodního složení. Upozornění pro ty, kdo mají chemicky odbarvené blond vlasy: v případě odbarvených blond vlasů postupujte prosím velmi opatrně. Vzhledem k narušení vlasové struktury by u odbarvených vlasů mohlo dojít k nežádoucímu tónu. Ten lze po několika umytích šampónem z vlasů vymýt, přesto byste si v případě takto ošetřených vlasů měli otestovat pastu na vzorku vlasů.
INCI: Acacia concinna (shikakai)

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.

kontakt na výrobce:
Khadi Naturprodukte
Zur Weser 5
31737 Reintein
Deutschland

webové strány značky:
www.khadi-cz.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Kúry a séra na vlasy

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, jemné vlasy, normální vlasy, poškozené vlasy, vlasy s lupy, vypadávající vlasy

Zvířata: koně

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?