Ayumi Práškový antibakteriální přípravek na obličej Neem 100 g

Ayumi Práškový antibakteriální přípravek na obličej Neem 100 g

(13 hodn.)
125
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Prášek z listů nimby efektivně čistí pleť do hloubky, brání vzniku pupínků a tvorbě černých teček. Má výjimečné antibakteriální a hojivé vlastnosti a lze jej použít na aknózní pokožku i na jizvy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení13
Položit dotaz
Popis produktu

Ayuuri Natural Práškový antibakteriální přípravek Neem se skládá ze stoprocentního prášku z listů nimby, rostliny, jenž vyniká svými vlastnostmi prospěšnými pro problematickou pleť a pokožku se sklonem ke vzniku nedokonalostí. Nimba neboli neem má mimořádné antibakteriální účinky, a zabraňuje tak množení bakterií na povrchu pokožky, jež způsobují tvorbu pupínků.

Neem proniká do hloubky pórů pokožky a účinně vstřebává nadbytečný kožní maz v nich usazený. Díky tomu minimalizuje vznik černých teček a efektivně čistí pleť. Neemový prášek je absolutně přírodní a neobsahuje žádná syntetická barviva, konzervanty či další chemicky připravované ingredience. Je velice dobře snášen a vhodný pro všechny typy pleti. 

Neemový prášek zároveň urychluje hojení a zmírňuje již vzniklé nedokonalosti na pokožce. Zároveň posiluje přirozenou regenerační schopnost pokožky a lze jej použít i na jizvy či jiné dlouhodobé kožní obtíže. Obzvláště účinný je ve formě pleťové masky či pravidelných zábalů, které revitalizují pokožku a navrací jí přirozeně krásný rozzářený vzhled.

Použití: Odsypte přibližně 10 gramů prášku a vytvořte spolu s vodou hladkou pastu. Naneste na obličej a nechte působit 5 minut, poté důkladně smyjte teplou vodou. Používejte 3x týdně.

Ayumi sbírá své poznatky v ajurvédě, a díky tomu nabízí produkty pro péči o vlasy, pleť i pokožku. Jsou navrženy tak, aby vás hýčkaly. Obsahují množství přírodních surovin z oblasti tradiční indické medicíny, jako je kurkuma, santalové dřevo, moringa, arjuna či neem, které mají příznivé účinky na celé tělo.

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Ayuuri natural, Fudco Unit E, Cobbold Estate, Cobbold Road , NW10 9ST, Willesden, London, Velká Británie

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: papírový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Neem neboli nimba pro silnější zuby a vlasy

Neem: proč, co a jak?

Neem: přírodní antibiotikum

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Pleť jako z alabastru - přírodní bělící krémy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Doporučuju! / Anna 19. 9. 2018 09:39

Mám smíšenou pleť a neem používám na každodenní čištění - trochu odsypu do dlaně, smíchám s vodou a vytvořím spíše tekutější kašičku, promasíruju s ní obličej a smyju. Když potřebuju více péče, nanáším jako masku. Rozhodně udržuje pleť ve skvělém stavu, zbytečně nevysušuje, zlepšilo se mi akné. Poměr cena výkon úžasný, balení mi vydrží i rok. :-)

/ Bettina 9. 11. 2020 09:28

Funguje jako peeling, krásně čistí a osvěží. Pro ti, kdo má citlivou pokožku - nesmíte nechat uschnout na obličeji - může podráždit. Pokud chcete masku tak přidejte trochu oleje. Ja rozmíchám do tekuté konzistenci a dávám max na dvě minuty ráno. Určitě doporučuji, balení dlouho vydrží.

Velká spokojenost / Andrea 13. 10. 2018 21:40

Za mě nejlepší čistící maska, mám smíšenou pleť.

Nejlepší! / Martina 9. 9. 2013 11:19

Nejlepší pleťová maska, jakou jsem kdy vyzkoušela na smíšenou pleť! Zbytečně nevysušuje, pleť nepne.. za tu cenu opravdu výborná!

Super maska / Marie 6. 9. 2022 22:36

Když se mi rozjelo akné, používala jsem tento přípravek jako masku pravidelně. Opravdu mohu potvrdit, že pleť dobře čistil, zabránil dalšímu rozvoji akné a hojil pupínky (samozřejmě s používáním ještě dalších přípravků). Za sebe bych tento produkt na aknózní pleť určitě doporučila.

Úplný poklad / Michaela 5. 3. 2018 22:08

První věc, která mi kdy pomohla proti černým tečkám. Naprostá spokojenost, pleť je po něm krásně čistá a hladká. Na moji problematickou pleť dokonalý.

Spokojenost / Michaela 2. 5. 2017 18:15

Naprostá spokojenost. Mám po něm pevnější pleť. Navíc mám černé tečky v oblasti nosu a brady, ale po použití viditelné zlepšení.

spokojenost / Peťula 17. 6. 2016 08:00

Zatím nejlepší přípravek na \"čištění\" pleti, jaký jsem kdy měla. Mívám černé tečky na nose, po použití tohoto přípravku je okamžité viditelné zlepšení, ale je nutné ho používat častěji (cca 1x za 3 dny). Je třeba dát pozor na to, aby se při smývání nedostal do úst (příšerně hořká chuť).

Nespokojená / Tereza 17. 9. 2016 17:39

Po jeho použití vždy zarudlá, bolavá pleť. Suché, pálící fleky na tvářích. Mám smíšenou pleť.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: papírový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?