Natura Siberica Rakytníkový balzám pro normální a mastné vlasy 400 ml

Natura Siberica Rakytníkový balzám pro normální a mastné vlasy 400 ml

(3 hodn.)
188
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks

Šampon Rakytníkový balzám pro normální a mastné vlasy působí lehce protizánětlivě a současně osvěžuje jemné vlasy s tendencemi k plihnutí a rychlému maštění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Rakytníkový balzám pro normální a mastné vlasy Natura Siberica působí lehce protizánětlivě a současně osvěžuje jemné vlasy s tendencemi k plihnutí a rychlému maštění. Rostlinné výtažky společně s oleji o vlasy pečují, usnadňují jejich následnou úpravu a zároveň je revitalizují a dodávají zdravý lesk i pružnost.

Pečující balzám poskytuje mastícím se vlasům živiny potřebné pro zdraví a pružnost, ale zároveň je zbytečně nezatěžuje a nepodněcuje nadměrné maštění vlasů. Naopak vlasy osvěžuje díky obsahu bylinných výtažků z máty peprné a mochny, které vlasy také příjemně provoní.

Olej z rakytníku a arganu dodávají vlasu potřebné živiny a vitaminy, udržují jej lesklý a pružný, neboť přirozeným způsobem podporují tvorbu vlasového keratinu. Vlasy s tendencemi k nadměrnému maštění jsou osvěženy, ochráněny před poškozením a zároveň získávají látky potřebné pro zdravý pěstěný vzhled.

Intenzivní péče bez zatížení

Rakytníkový balzám na vlasy Natura Siberica má složení určené speciálně na mastnější vlasy se sklony k plihnutí a ztrátě objemu. Je vhodný rovněž pro vlasy jemné, které se snadno zamastí a zatíží. Kondicionér tak poskytne vlasům dostatečnou a hloubkovou výživu a hydrataci, ale zároveň je příliš nezatěžuje. Vlasy jsou tak hloubkově opečovávané, avšak neztrácí svůj objem ani neplihnou.

Lesk a výživa

Kondicionér Natura Siberica je vhodný pro každodenní péči a pomáhá vrátit vlasům jejich přirozený lesk a pružnost. Díky rostlinným výtažkům vyhlazuje vlasové vlákno, čímž zvyšuje lesk vlasů a posiluje je a chrání před poškozením. Napravuje škody způsobené tepelným stylingem či častým barvením a zachovává vlasy zdravě lesklé a krásné. Usnadňuje rozčesávání vlasů a podporuje jejich snadnou upravitelnost. 

Zázračný rakytník

Klíčovou složkou v tomto balzámu na vlasy je cenný rakytníkový olej, který se vyznačuje vysokým obsahem nejen nenasycených mastných kyselin, ale rovněž i vitaminů a antioxidantů. Díky tomu se jedná o skutečnou pečující bombu, která zásobuje vlasy všemi látkami potřebnými k jejich zdravému růstu. Vlasy tak budou posílené, zářivě lesklé, ale zároveň si budou zachovávat svou přirozenou vzdušnost a objem.

Použití: Malé množství balzámu aplikujte do délek umytých ručníkem vysušených vlasů a nechte působit 3-5 minut. Poté vydatně vypláchněte vlažnou vodou a vlasy vysušte ručníkem.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Produktové řady: Natura Siberica Oblepikha, Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

Typy vlasů: mastné vlasy, normální vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Z blogu3

5 tipů na využití rakytníku

Mocná síla severských rostlin

Recenze: Rakytníkový balzám pro normální a mastné vlasy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Aneta 31. 12. 2017 11:42

Nádherné vlasy, spolu s rakytníkovým šamponem se skvěle doplňují. Vlasy nejsou po šamponu tak přesušené, když použijete kondicionér. Připravte se ale, že když zmoknete venku, ještě dlouho rakytník ucítíte, a tak příjemně už vonět nebude.

Svedeni pokozky / Darya 3. 8. 2020 15:58

Po delsim uzivani mi zacala svedet pokozka hlavy a lupa. Proto nemuzu doporucit bohuzel.

Vynikající / Tereza 17. 9. 2016 17:41

Dcera má po jeho používání krásné, lesklé, snadno rozčesávatelné vlasy.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Natura Siberica Oblepikha

Produktová řada Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

Nenašli jste to pravé? Co tohle?