Natura Siberica Rakytníkový peeling pro vlasovou pokožku 200 ml

Natura Siberica Rakytníkový peeling pro vlasovou pokožku 200 ml

(4 hodn.)
167
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Maska na vlasy Rakytníkový peeling pro vlasovou pokožku je unikátním prostředkem pro péči o pokožku hlavy. Hluboce ji očišťuje a prokrvuje, čímž podporuje rychlejší růst vlasů. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Rakytníkový peeling pro vlasovou pokožku Natura Siberica je unikátním prostředkem pro péči o pokožku hlavy. Směs prášku z rozemletých šišek sibiřské borovice a malinových zrníček odstraňuje odumřelé buňky a čistí pokožku do hloubky. Dále zvyšuje přítok krve k vlasovým cibulkám, čímž podporuje rychlejší růst vlasů a zabraňuje jejich vypadávání. 

Arganový a rakytníkový olej napomáhají tvorbě keratinu, který vlasy zpevňuje, vyživuje, napravuje jejich poškozenou strukturu a dodává jim lesk. Extrakt z měsíčku lékařského uklidňuje podrážděnou a svědící pokožku a napomáhá hojení drobných oděrek. Dále spolu se šťavelem jakutským přináší výživu až ke kořínkům vlasů a zlepšuje tak jejich kvalitu. 

Výtažek z divoké sibiřské máty osvěžuje pokožku hlavy, reguluje činnost mazových žláz a působí preventivně proti tvorbě lupů. Extrakt z divoce rostoucího sibiřského jalovce stimuluje lymfatický systém, čímž napomáhá k rychlejšímu odplavování škodlivých látek, vyčištění a regeneraci vlasové pokožky.

Rakytníkový peeling je vhodný pro všechny typy vlasové pokožky, zvláště však pro vlasy barvené, zatěžované žehlením, fénováním a stylingovými přípravky. 

Použití: Naneste menší množství peelingu na vlhké vlasy a jemnými pohyby masírujte pokožku hlavy. Poté opláchněte vodou a umyjte si vlasy šamponem.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Ostatní kategorie: Péče pro růst vlasů

Produktové řady: Natura Siberica Oblepikha, Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

Typy vlasů: barvené vlasy, jemné vlasy, mastné vlasy, normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy, vypadávající vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Z blogu3

5 tipů na využití rakytníku

Mocná síla severských rostlin

Peelingem k nové tváři

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Jana 13. 10. 2021 12:14

Je fakt super. Byl to první peeling na vlasovou pokožku co jsem zkusila. Nedávno jsem vyzkoušela i jinou značku a opět se vrátím k tomuhle. Super očistí vlasovou pokožku, nepodráždí, nezanechá na kůži mastný film, ale ani příliš nevysušuje.

čistá pokožka hlavy bez podráždění / Klára 12. 2. 2017 14:50

Překvapivě dobrý a hlavně nedráždivý produkt. Takový pocit čistoty a skutečně umyté hlavy a vlasů jsem neměla ani nepamatuju. Ten peeling sice nevypadá nijak lákavě (hnědý gel s částečkami) a nevoní nijak úžasně (ale nesmrdí), ale svoji práci odvede dobře. Hlava je umytá a nikde nepálí ani nesvědí, vlasy nejsou zplihlé, vysušené nebo krepaté. Každá další vlasová péče lépe působí a je jí potřeba méně (šampon, kondicionér, masky...). Prostě super.

super / Moni 2. 9. 2021 00:07

Dlouho jsem hledala dobrý produkt proti lupům a tento opravdu zabírá. Navíc mi krásně voní. Jen jde pak těžko z pokožky hlavy dostat - musí se pořádně umýt. Také mi přijde že když ho použiji, tak se mi rychleji zmastí vlasy, ale za to že nemám lupy to stojí.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Natura Siberica Oblepikha

Produktová řada Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

Nenašli jste to pravé? Co tohle?