Natura Siberica Rakytníkový šampon pro normální a mastné vlasy 400 ml

Natura Siberica Rakytníkový šampon pro normální a mastné vlasy 400 ml

(13 hodn.)
188
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Bílá Labuť > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Rakytníkový šampon pro normální a mastné vlasy harmonizuje mastící se vlasovou pokožku a osvěžuje ji. Vlasy jsou tak méně náchylné k plihnutí, maštění a déle si uchovají upravený svěží vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení13
Položit dotaz
Popis produktu

Rakytníkový šampon pro normální a mastné vlasy Natura Siberica harmonizuje mastící se vlasovou pokožku a osvěžuje ji. Vlasy jsou tak méně náchylné k plihnutí, maštění a déle si uchovají upravený svěží vzhled. Kombinace rostlinných výtažků mírní nadměrnou produkci kožního mazu a současně vlasy vyživuje, posiluje a zanechává je krásně lesklé.

Šampon lehce myje mastné vlasy a šetrně odstraňuje přebytečný kožní maz díky vysokému podílu extraktů z máty, ostružiníku, hlohu a mnohých dalších. Ty harmonizují činnost mazových žláz, zanechávají vlasy skvěle umyté a osvěžené, aniž by docházelo k přesušení či podráždění pokožky.

Rostlinné výtažky společně s arganovým a rakytníkovým olejem vlasy i pokožku hlavy vyživují, dodávají potřebné vitaminy i hydrataci. Při pravidelném použití šamponu mají mastné plihnoucí vlasy menší tendence k nadměrnému maštění, déle vydrží svěží, upravené a se zdravým objemem.

Rakytník pro vaše vlasy

Šampon pro normální a mastné vlasy s obsahem rakytníku odpovídá na potřeby rychle se mastící vlasové pokožky a jeho hlavní složka - rakytníkový olej navrací vlasům zářivý a zdravý vzhled. Rakytník je velice oblíbenou ingrediencí jak v pleťové, tak vlasové kosmetice a má silné detoxikační účinky. Díky tomu pomáhá odstranit z vlasů přebytečný maz i další nahromaděné nečistoty a připravuje je na další péči.

Rakytník řešetlákový

Hebkost a lehkost v jednom

Mastné vlasy se rychle zanáší mazem z vlasové pokožky, díky čemuž snadno plihnou a ztrácejí objem. Rakytníkový šampon pro normální a mastné vlasy je dokonale umyje a vrátí jim nadýchaný vzhled a žádoucí objem. Vytváří bohatou pěnu, která rovnoměrně pokryje každý vlas a zároveň se snadno dostane až k pokožce hlavy, kterou šetrně pročistí bez jejího podráždění.

Síla vitaminů a antioxidantů

Rakytník řešetlákový je velice bohatý na cenné složky, jakou jsou vitaminy a stopové prvky. Vitamin C stimuluje produkci kolagenu a pomáhá navrátit vlasům jejich přirozenou elasticitu, zatímco vitamin A je mocným antioxidantem, který chrání proti účinkům volných radikálů. Rostlinné flavonoidy podporují krevní oběh a brání nadměrnému vypadávání vlasů.

Výjimečné spojení ingrediencí

Šampon na normální a mastné vlasy ovšem neobsahuje jen výtažek z rakytníku. Extrakt z máty peprné stimuluje vlasové kořínky a osvěžuje pokožku hlavy, zatímco cenný arganový olej dodává vlasům výživu a brání jejich zbytečnému vysušování. Šampon dodává vašim vlasům a vlasové pokožce sílu rostlinných ingrediencí pocházejících z extrémních podnebních podmínek sibiřské přírody a poskytuje jim sílu a pružnost.

Použití: Malé množství šamponu vmasírujte do vlhkých vlasů a lehce napěňte. Opláchněte vodou a postup opakujte, s tím rozdílem, že při druhém mytí nechte šampon pár minut působit. Poté vydatně vymyjte čistou vodou a vlasy vysušte ručníkem.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Ostatní kategorie: Šampony na mastné vlasy

Produktové řady: Natura Siberica Oblepikha, Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

Typy vlasů: mastné vlasy, normální vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

5 tipů na využití rakytníku

Mocná síla severských rostlin

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvely sampon / Andrea 24. 8. 2017 11:07

Voni nadherne, skvele peni, vlasy jsou po nem nadychane a nemasti se tak rychle

/ Aneta 31. 12. 2017 11:41

Pozitiva: + krásně voní + hodně pění + vlasy jsou vzdušné Negativa: - bez kondicionéru nemohu používat, protože dost vysušuje vlasy - vlasy jsou po něm jemňoučké jako pavučinka - když zmoknete, rakytník se rozvoní až do nepříjemna :-D

/ Eva 15. 8. 2018 15:14

Vlasy se mnohem méně mastí, doporučuji.

/ Eva 20. 1. 2018 18:02

Tento sampon mi bohuzel vubec nevyhovuje, kdyz si rano umyju vlasy, do vecera jsou uplne splihle a mastne, stejny efekt to ma i u pritele :( mam velmi jemne vlasy a pritel zas huste a silne a u obou to ma stejny efekt. Kdyz pridam jeste kondicioner ze stejne rady, je to mnohem horsi...

/ Kateřina 10. 4. 2018 10:32

Bohužel tento šampon měl u mě úplně opačný efekt, vlasy jsou po něm již druhý den viditelně mastné, což se mi s přírodními šampony nestává.

/ Lucie 4. 9. 2017 12:35

Tento šampon krásně tropicky voní, dobře myje, nesvědí mě po něm pokožka hlavy (velké plus). A než vlasy po umytí uschnou, cítím chladivý svěží pocit na pokožce hlavy. Po delším používání pozoruji, že se mi vlasy méně mastí.

/ Kateřina 14. 3. 2018 22:07

Na mastné a jemné vlasy se mi zde osvědčil lépe jiný šampon od Logony a bohužel "vůně" rakytníku mne byla protivná. Takže už příště nekoupím...

/ Zuzana 28. 6. 2019 21:02

Vuni rakytniku jsem proste neprisla na chut, nevoni mi. Vlasy po nem se mi strasne spatne rozcesavaly i s kondicionerem, mym jemnym vlasum nevyhovoval.

Eva / Eva 13. 5. 2016 12:40

Příjemná vůně, vlasy jsou vzdušné a méně se mastí. Jsem moc spokojená.

Sampon / Karla 7. 12. 2020 15:14

Se vsemi sampony od Natura Siberica mam ty nejlepsi zkusenosti..i s timto. Krasne voni..peni..vlasy perfektni.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Natura Siberica Oblepikha

Produktová řada Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

Nenašli jste to pravé? Co tohle?