Annemarie Börlind Řasenka Precision & Care 10 ml

Annemarie Börlind Řasenka Precision & Care 10 ml

(4 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Černá řasenka s rovným gumovým kartáčkem řasy perfektně oddělí, zvětší jejich objem a díky výtažku z bambusu či kaméliovému oleji podpoří jejich růst.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Řasenka Precision & Care s rovným gumovým kartáčkem obsahuje syté přírodní pigmenty, které dokonale obalí a zvýrazní i ty nejjemnější krátké řasy. Krásně je pročeše, oddělí a zvětší jejich objem. Kaméliový olej či výtažek z bambusu řasy posílí a podpoří jejich růst. Řasenka je oftalmologicky testovaná a vhodná i pro citlivé oči nebo nositelky kontaktních čoček.

Černá řasenka má speciální kartáček a krémovou texturu, řasy rovnoměrně obalí barvou a zvětší jejich objem, a zajistí vám tak intenzivní pohled. Obsahuje pečující oleje z a vosky, které zajistí dokonalou přilnavosti pigmentů a zároveň pečují o řasy tak, aby je chránily před vysušením či lámáním. Obsažená šťáva z Aloe vera chrání oči před podrážděním a spolu z olejem z kamélie a bambusovým extraktem pomůže v řasách udržet hydrataci a zlepšit jejich růst.

Použití: Kartáčkem, který je obsahem balení, několikrát pročešte řasy od kořínků až po konečky.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Barva: černá

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Bambus - ekologická surovina budoucnosti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Andrea 3. 12. 2017 11:45

Pro mě je řasenka zklamáním, podle zdejších recenezí jsem se domnívala, že bude super, ale opak je pravdou. Řasenka řasy příliš nezvýrazní a velmi se rozmazává a drolí. Za tu cenu opravdu velké zklamání a už ji objednávat nebudu.

výborná řasenka / Alena 4. 5. 2018 09:14

S řasenkou jsem velice spokojená. Patří mezi mé stálé položky v objednávkách. Řasenka na řasách krásně drží, nerozmazává se, ale přitom se dá smýt i vodou. Perfektně se nanáší díky kartáčku, nedráždí oči. Já mám dlouhé husté ale světlé řasy, proto je pro mě nejdůležitější řasy hlavně zvýraznit.

/ Alena 18. 11. 2017 13:12

Moje první bio řasenka. Kartáček oddělí řasy a vytáhne je, jsou opticky delší, moc nezahušťuje. Je trochu mokřejší, ale na druhou stranu se velmi pěkně opravuje (stačí po zaschnutí tyčinkou do uší setřít šmouhu na kůži). Jsem s ní velmi spokojená.

/ Petra 21. 3. 2017 10:56

Tato rasenka je ta nejlepsi, co jsem kdy vyzkousela, super kartacek, ktery perfektne oddeli jednotlive rasy a vyzdvihne je nahoru, rasenka se krasne naprosto rovnomerne rozprostre po cele delce rasy, kartacek dokonale nanese rasenku i na ty malinke rasy, nezmolkuje se, nelepi rasy, nerozmazava se kolem oci. A co je pro me take dulezite, rasy mam super namalovane do dvou minut. Sama nemuzu uverit, ze jsem takovou rasenku nasla.....Je sice draha, ale urcite stoji za to!

/ Monika 21. 5. 2022 04:49

Také moje první bio řasenka, kterou jsem kupovala s obavou, ale nakonec jsem velmi spokojená. Po nanesení jsou řasy viditelně delší. Jak již zde bylo psáno, tak nezahušťuje, ale rozhodně řasy zvýrazní. Také se vůbec nedrolí a vydrží mi celý den i v teplých dnech. Jsem překvapena v dobrém a velice spokojena. Doporučuji.

perfektní řasenka / Michaela 12. 10. 2022 22:23

Řasenka je dobrá, vyhovuje mi její nezávadné složení i nanášení a výdrž. Odličuje se dobře a vůbec jsem po ní nezaznamenala pálení očí. Opravdu doporučuju

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?