Lavera Řasenka pro objem a natočení černá Trend Sensitiv 11 ml

Lavera Řasenka pro objem a natočení černá Trend Sensitiv 11 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
383
Momentálně vyprodané na e-shopu

Přírodní řasenka, která dodá vašim řasám objem i intenzivní zvýraznění a prodloužení. Kvalitní vlákna kartáčku obarví každou řasu samostatně a dokonale je natočí pro mimořádně výrazný efekt.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Řasenka pro délku a objem v intenzivním černém odstínu dokonale zvýrazní vaše řasy. Hustý kartáček s kombinací precizně zastřižených štětin obalí každou řasu zvlášť jemnou vrstvou temně černé barvy, která okamžitě prohloubí a otevře váš pohled. Kvalitní složení s oslnivě výraznými minerálními pigmenty dodá vašim řasám úchvatný objem a ohromující prodloužení. 

Řasenka neobsahuje potenciálně škodlivé složky ani syntetické ingredience jako jsou silikony či parabeny. Její složení je bohaté na přírodní pečující látky, rostlinné výtažky a vyživující oleje. Jojobový olej tak nejen zajištuje příjemnou krémovou konzistenci řasenky, která rovnoměrně pokryje všechny řasy, ale zároveň je i chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Díky tomu je řasenka vhodná pro každodenní použití.

S kartáčkem se lehce manipuluje a efektivně nalíčí i ty nejmenší řasy. Ergonomicky tvarovaná rukojeť výborně padne do ruky a práce s ní je velice snadná. Řasenka je oftalmologicky testována a vhodná i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček. Ačkoliv se vyznačuje celodenní výdrží, tak se snadno odličuje a nedráždí oční okolí. Pokud hledáte přírodní produkt, který vám dodá jak výrazný objem, tak prodloužení, je tato řasenka tou pravou volbou.

Váš každodenní pomocník

Také je řasenka naprostou nezbytností, která nesmí chybět ve vaší kosmetické taštičce? Běžně se nemalujete, ale řasenku prostě mít musíte? Pokud se ale rozhlížíte po takové řasence, která nebude dráždit vaše oční okolí a bude vytvořena z kvalitních přírodních surovin, vyzkoušejte tuto od Lavery. Řasenka dodá vašim řasám dechberoucí objem a výrazný vzhled a zároveň je vhodná i pro citlivé oči.

Výrazné a objemné řasy

Lavera Řasenka pro objem a natočení řas je určena zejména pro řasy, kterým chybí objem a jsou tenké a bez života. Ergonomicky tvarovaný kartáček z umělých štětin pročeše každou řasu zvlášť a obalí ji rovnoměrnou vrstvou černočerné barvy, která řasy zvýrazní a opticky jim dodá objem. S řasenkou se snadno manipuluje a dosáhne i na ty nejmenší řasy. Navíc dokáže řasy i natočit, takže už nebudete potřebovat kleštičky na řasy.

Intenzivní černý odstín

Díky obsahu přírodních složek je tato řasenka vhodná i pro citlivé oči a mohou si ji dovolit také nositelky kontaktních čoček. Řasenka oční okolí nedráždí a díky kvalitním minerálním pigmentům má opravdu intenzivní odstín. Řasenku můžete nanášet v jedné vrstvě pro přirozenější vzhled nebo ve dvou či třech pro dramatičtější efekt. Řasenka se během dne nerozmazává a vydrží v perfektním stavu.

Použití: Nanášejte řasenku od kořínků řas pro zahuštění jejich objemu. Před aplikací další vrstvy nechte předchozí vrstvu zaschnout. Pro dechberoucí natočení řas použijte kleštičky na řasy.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: černá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Krásné oči s přírodním make-upem

Namalujte se s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Beata 21. 4. 2022 18:42

Řasenka dobře nalíčí řasy, nedráždí, ale mě osobně moc dlouho na řasách nevydrží.

Dobrý kartáček, nedráživé složení / Kristýna 11. 6. 2021 01:46

Řasenka je vhodná i pro velmi citlivé oči. Kartáček je poměrně praktický, jen složení řasenky je asi trochu moc tekuté, protože vždy se mi hodně barvy otiskne na oční okolí a tak musím následně oko ještě hodně upravovat a očišťovat.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?