Annemarie Börlind Revitalizační tělové mléko pro muže 150 ml

Annemarie Börlind Revitalizační tělové mléko pro muže 150 ml

Certifikáty: FSC, ECO CONTROL
Certifikát FSCCertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko s anti-age komplexem obsahuje mořské řasy, močovinu či výtažek z přesličky, podporuje hydrataci pokožky i její odolnost a zanechává ji krásně svěží a hebkou na dotek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Revitalizační tělové mléko s anti-age komplexem má svěží vůni, a revitalizuje tak nejen tělo, ale i smysly. Složení s rostlinnými oleji, přírodními výtažky a dalšími účinnými látkami podporuje přirozenou regeneraci pokožky a chrání ji před působením volných radikálů. Pokožka zůstává po použití mléka krásně hladká a jemná.

Hydratační mléko se sezamovým, jojobovým a makadamiovým olejem, mořskými řasami či močovinou uzamyká v pokožce potřebnou vlhkost a dodává jí hebkost a jemnost. Hydratační účinky podporuje také šťáva z Aloe vera, která má současně v kombinaci s allantoinem, panthenolem a účinnými látkami z heřmánku výborné zklidňující účinky.

Obsažené ceramidy v tělovém mléku posilují ochranný film pleti, a tím zvyšují její odolnost před vnějšími vlivy. Mléko také obsahuje výtažky z ginkga či přesličky, které posilují cévy a podporují mikrocirkulaci krve. Pokožka díky tomu získává krásně svěží vzhled.

Použití: Přiměřené množství mléka naneste na pokožku po sprše či koupeli a pečlivě rozetřete.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?